Daha gökbudun evresi varBu parti tutunamayanlar olarak kuruldu Kızılelma olarak gelisti budun olarak devam ediyor turan olarak kapanacak gibi hissediyorum
Daha gökbudun evresi varBu parti tutunamayanlar olarak kuruldu Kızılelma olarak gelisti budun olarak devam ediyor turan olarak kapanacak gibi hissediyorum
Benimkiler o katmana gelmedi hiçDaha gökbudun evresi var
Sen at 10 k yi sonra ben seni onlarla grup kurup ifşa edemKanka sen bana kadirin butun ajanlarini soyle helalinden 10k![]()
Hepsini bulamazsın bazılarını o bile bilmiyorSen at 10 k yi sonra ben seni onlarla grup kurup ifşa edem
Sen at 10 k yi sonra ben seni onlarla grup kurup ifşa edem
1 tanesi kayıp , umarım görür mesajımıHepsini bulamazsın bazılarını o bile bilmiyor
@Semih. Kanka kusura bakma ben fatihle kurucam prpyiGökte tutunamayan budun
Uyan Emirhan uyannnBu parti tutunamayanlar olarak kuruldu Kızılelma olarak gelisti budun olarak devam ediyor turan olarak kapanacak gibi hissediyorum
Sus çaktırma bizi böyle bilsinlerUyan Emirhan uyannn
@MİRFEWİRON böyle olacağını biliyodum ben@Semih. Kanka kusura bakma ben fatihle kurucam prpyi
Onlada fatihi baristircam oyuna daha sıkı TUTUnacaz@MİRFEWİRON böyle olacağını biliyodum ben![]()
kullanıcı adım : MAGARSUSmerhbalar başkan online ailesi ;
bugün bu yarışmamızda en çok ajanı olan kişiye 1,5k tas tarafımca hediye edilcektir
yarışma kuralları :
1- ajanların en az %70i milli istiklal ve yukselen genclık partısınde bulunmalıdır
2- baska kural yok