Öğretmenler Günü Kutlu Olsun 👨🏫👩🏫
Aktimur* 4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı Vatandaş 23 Kas 2023 #3 Seninde öğretmenler günün kutlu olsun reis. Bu oyunu bize sen öğrettin
Serkan SUNAR Göktürk Partisi Yozgat Milletvekili Vatandaş 23 Kas 2023 #4 Ogretmenler gunu kutlu olsun
k.s025 Diyarbakır Milletvekili Vatandaş 23 Kas 2023 #5 Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun
K KURT 77 Ziyaretçi 23 Kas 2023 #6 Bende teşekkür ediyorum öğretmen değilim ama kendini yenilmez sananlara çok iyi ders vermisligimiz var
Bende teşekkür ediyorum öğretmen değilim ama kendini yenilmez sananlara çok iyi ders vermisligimiz var
Arda Ulaş ATEŞ 24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI Yasaklı Üye Vatandaş 23 Kas 2023 #7 Toplumun düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı Öğretmenlerdir. Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK
Fettah Özdemir 🇹🇷MKP🇹🇷 Yasaklı Üye Vatandaş 23 Kas 2023 #9 agitbaşkan' Alıntı: 5 Ekim değil miydi ya Genişletmek için tıkla ... Dünya öğretmenler günü o
agitbaşkan ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI Vatandaş 23 Kas 2023 #10 Fettah Özdemir' Alıntı: Dünya öğretmenler günü o Genişletmek için tıkla ... He bu Türkiye geneli anladım
Fettah Özdemir' Alıntı: Dünya öğretmenler günü o Genişletmek için tıkla ... He bu Türkiye geneli anladım
Eren43180 🇹🇷MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ KURUCU BAŞKANI🇹🇷 Vatandaş 23 Kas 2023 #14 Bütün öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun