Öğretmenler Günü Kutlu Olsun 🌹🌹 (1 Kişi İçeride)

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Değerli Başkan Online Ailesi 24 Kasım Öğretmenler günü Kutlu olsun .

Başta Baş Öğretmenimiz ve Baş Komutanımız Mustafa Kemal Atatürk.Ve onun çok değer verdiği nesiller yetiştirecek. olan öğretmenlerimizin Öğretmenler günü kutlu olsun.

bütün öğretmenlerimiz baş tacıdır. Aramızda Öğretmenlerimiz varsa tektek hepsinin öğretmenler gününü kutluyorum.

Nesiller boyu Küçüklükten yetişkin yaşlara gelene kadar her birimize mutlaka dokunuşları olmuştur. Hatta çoğu zaman ailemizden daha çok katkıları olmuştur hayatlarımıza onlar iyiki varlar. Çok şey borçluyuz.

Ayhangünerr
38.Dönem Oyun Başkanı

Cumhuriyetin fedakâr öğretmen ve eğitimcilerini, sizler yetiştireceksiniz ve yeni nesil, sizin eseriniz olacaktır.
Mustafa Kemal Atatürk.

öğretmenler günü.png

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Öncelikle Baş Öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk Olmak Üzere;
Fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller yetiştirme ve ülkemizi çağdaş uygarlık seviyesinin üzerine çıkarma gayesi , ile fedakarca hizmet eden tüm öğretmenlerimizin
24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu Olsun.
🌹🖖

Arda Ulaş ATEŞ

24.DÖNEM EKONOMİ BAKANI
Yasaklı Üye
Vatandaş
Güçlü TÜRKİYE Kaliteli EĞİTİM P

Başta köy okulları olmak üzere, bütün okullara Ulaşmaya ve Öğretmenlerimizin ve Öğrencilerimizin, Geleceğimizin Kurtarıcılarının Sorunlarını Dinleyeceğiz.

Her Okula İki Tane Okul Polisi Yerleştireceğiz.

Okul Polisi Yerleştirmemizdeki Amaç Şudur:

1-)Geleceğe Giden Yolda,Çocuklarımızın Hayallerini ve Yollarını İnşa Eden Kırk Yıl Kölesi Olacağımız Öğretmenlerimizi Olası Saldırılara Karşı Korumak.

2-)Çocuklarımızı Uyuşturucu Belası’ndan Uzak Tutmak.

3-)Toplumun Huzuru ve Refahı Eğitimde Güven Artışı Sağlamak.

Her Çocuk Eğitime Ulaşsın Diye.

Dizüstü Bilgisayarlar,Tablet Bilgisayarlar, Evlere ve Kütüphanelere 150 mpbs fiber altyapılı internet bağlayacağız.

Bunları yaparken halkımızdan hiçbir şekilde Ücret talep edilmeyecektir.

Gerekli Materyaller MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI Tarafından Ücretsiz Bir Şekilde Dağıtılacaktır.

Para ile Satılamayacaktır.

Arda Ulaş ATEŞ
İŞÇİ VE EMEKÇİ PARTİSİ
MECLİS GRUPBAŞKANVEKİLİ