Bildiğiniz üzere Milliyetçi Kuruluş Partisini bu dönem, dostum, kardeşim, yoldaşım @Fettah Özdemir den devir aldım. Bu dakikaya kadar da hep sessiz kaldım.
Bu oyunda amacım hiç bir zaman makam, mevki olmadı. Dürüstlüğüm ile kazandım. Kimseyle hasım olmadım hep dost olmaya çalıştım.
Gördüm ki oyunda çok fazla yüz, çok fazla kimlik var.
Bir kişiyi görüşlerime yakın gördüm. O başkanım ile beraber bir yol yürüme kararı aldık. Partilerimiz, ayrı çatılar altında olsa da birbirimizin çıkarlarını koruyup, itffifağımızı tek bir parti olarak göreceğimize bir söz verdik.
Partilerimizin çıkarları, başkanlarımızın çıkarları adına alacağımız her kararda, birlikte sırt sırta vermeye karar verdik.
ÖTÜKEN İTTİFAKI GURURLA SUNAR...
Sayın başkanın @Büşra Gamze ' ye teşekkürlerimi sunuyorum.
Yeni İttifak, Temiz İttifak, Temiz siyaset.
Kimsenin kısa vadeli planlarına alet olmadan, partilerimizin çıkarı içi ne gerekiyorsa yapıp, hiç bir ittifağa tamamen dahil olmayacağımızı bildiririz.
@Aktimur* & @Büşra Gamze
Gelelim Ötüken İttifakının ilk adayına.
Karşınızda GENEL KURMAY BAŞKANI adayımız;
@Atman Bey
Adayımıza ve tüm adaylara şimdiden başarılar dileriz
Bu oyunda amacım hiç bir zaman makam, mevki olmadı. Dürüstlüğüm ile kazandım. Kimseyle hasım olmadım hep dost olmaya çalıştım.
Gördüm ki oyunda çok fazla yüz, çok fazla kimlik var.
Bir kişiyi görüşlerime yakın gördüm. O başkanım ile beraber bir yol yürüme kararı aldık. Partilerimiz, ayrı çatılar altında olsa da birbirimizin çıkarlarını koruyup, itffifağımızı tek bir parti olarak göreceğimize bir söz verdik.
Partilerimizin çıkarları, başkanlarımızın çıkarları adına alacağımız her kararda, birlikte sırt sırta vermeye karar verdik.
ÖTÜKEN İTTİFAKI GURURLA SUNAR...
Sayın başkanın @Büşra Gamze ' ye teşekkürlerimi sunuyorum.
Yeni İttifak, Temiz İttifak, Temiz siyaset.
Kimsenin kısa vadeli planlarına alet olmadan, partilerimizin çıkarı içi ne gerekiyorsa yapıp, hiç bir ittifağa tamamen dahil olmayacağımızı bildiririz.
@Aktimur* & @Büşra Gamze
Gelelim Ötüken İttifakının ilk adayına.
Karşınızda GENEL KURMAY BAŞKANI adayımız;
@Atman Bey
Adayımıza ve tüm adaylara şimdiden başarılar dileriz