ÖZÜR MESAJI (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KAWA21

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
merhaba sayın başkanlarım ben SİNYOR36 hatırlamışsınızdır belki buraya itiraz falan etmeye gelmedim sizde kendinizce haklısınız zaten bir kaç bişey diyeceğim öncelikle sizden ve tüm başkanlarımdan özür dilerim amacım kötü olmasada kötü anlaşıldığım için. nerdeyse ilk çıktığından beri oynuyorum oynadığım sürede hiç kimsye kötü söz falan söylemedim çok iyi insanlar edindim bu oyuna çok emek verdim ama buraya kadarmış tepklilerin değişmiyceğini bilsemde konu açıp yazmak istedim tekrardan geri dönmem sizlerin ve oyun başkanlarımın takdirine kalmış şimdiden hepinize iyi oyunlar

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Merhaba,
Bizim için içinde kürt geçen bir partinin olması sorun değil.
Bu oyunda kimse için böyle değil, buna eminiz.
Ancak Nasyonal ile başlayan o grubu geçirince ve bu grup faal olunca iş değişiyor.
Bu grubun varlığından haberdar mıydınız?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Terör propagandasının affı olmaz.
Biz varken size söz hakkı düşmez.
Propaganda mı değil mi biz karar vereceğiz.
Eminim o kişi onun ne anlama geldiğini bile bilmiyor, bu kadar dışlayıcı keskin hatlarımızın olmasına gerek yok, doğrusunu öğretiriz eğer öğrenmek istemiyorsa biz gereken kararı veririz.

KAWA21

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Merhaba,
Ancak Nasyonal ile başlayan o grubu geçirince ve bu grup faal olunca iş değişiyor.
bir örgüt veya parti olmadığını biliyorum sadece açılacak partinin görüşüne yakın isim ve logo olduğu için koydum kötü amaçlı olsa zaten bile bile koymazdım

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Merhaba,
Tabiki de kürt geçmesi kimse için problem olmamalı ancak;
Googleye yazıldığında onlarca sayfa bilgi çıkıyor hocam, bunu bilmediğini iddia etmek fazla iyi niyet aramak değil midir?

KAWA21

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
parti üzerinden herhangi bir örg
Kullandığınız logoyu da bilmiyordunuz yani :)
demek istedğim o değil logo ararken hem üstünde yazılı hazır olduğundan koydum zaten parti üzerinden herhangi bir terör seviciliği falan yapmadım paylaştığım mesajdada bunu belirttim

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
parti üzerinden herhangi bir örg

demek istedğim o değil logo ararken hem üstünde yazılı hazır olduğundan koydum zaten parti üzerinden herhangi bir terör seviciliği falan yapmadım paylaştığım mesajdada bunu belirttim
Ben konuyu terör üzerinden değerlendirmiyorum.
Konuyu teröre bağlamak en bilgisiz ve kolay olanı.
Burada türk bayrağı atan, milliyetçilik yapan arkadaşlarında konu hakkında bilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Terörle bağdaştıracak bir şey bulunca en milliyetçi benim yarışından öte bir şey değil bu yapılan.

Konuya gelirsek; Başkan Online oyununda hiçbir zaman ırkçılığa/nazi övücülüğüne/gericilere izin vermedik.
Logosunu ve adını kullandığınız oluşum Kürt Milliyetçiliğini Naziler tarzı ile yapan, nazi övücüsü bir örgüt.

Bu oyunda ırkçılar/naziler/nazi sempatizanı kimse barınamaz.
Konu bizim için kapanmıştır.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Ben konuyu terör üzerinden değerlendirmiyorum.
Konuyu teröre bağlamak en bilgisiz ve kolay olanı.
Burada türk bayrağı atan, milliyetçilik yapan arkadaşlarında konu hakkında bilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Terörle bağdaştıracak bir şey bulunca en milliyetçi benim yarışından öte bir şey değil bu yapılan.

Konuya gelirsek; Başkan Online oyununda hiçbir zaman ırkçılığa/nazi övücülüğüne/gericilere izin vermedik.
Logosunu ve adını kullandığınız oluşum Kürt Milliyetçiliğini Naziler tarzı ile yapan, nazi övücüsü bir örgüt.

Bu oyunda ırkçılar/naziler/nazi sempatizanı kimse barınamaz.
Konu bizim için kapanmıştır.
Konu hakkında yanlış düşündüğümü düşünen arkadaşlar var ise gerçek bir bilgi tartışması yürütecek arkadaş var ise tartışmak isterim özel mesaj yolu ile :)
Konu kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...