Olaylar Hk. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Sinan SEVİM
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Laf salatalıgı yapma. Adam koltuga oturmak icin aylarca calıştı partisinde emek verdi. Olay 2 günlük felanda değil evet sinanda sütten çıkmış akkaşık değil. Kimse ki seye durduk yere küfür etmez. Altın ok gidince sizede gün dogdu önceden bu kadar çok konuşmazdınız bakıyorumda çeneniz düşmüş.
Bu karaktere sahip biri muhatap alinmayi hak eden biri degil farkindaysan kaide bile almadim ob olmamla ilgili yazdigi yaziyi çünkü sifir katkiya sahip biri anca kaos olusturmaya insanlari itam etmekle mesgul baska katkisi yok bu oyuna

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Vatandaş
Bu karaktere sahip biri muhatap alinmayi hak eden biri degil farkindaysan kaide bile almadim ob olmamla ilgili yazdigi yaziyi çünkü sifir katkiya sahip biri anca kaos olusturmaya insanlari itam etmekle mesgul baska katkisi yok bu oyuna
O ob bittiğinde görecek burdakiler gerçek yüzünü neden burda kaldığını herkes biliyor tekrar söylüyorum karakterimin zekatıyla bir ömür yaşarsınız

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Anladığınız dilden konuşuyorum devam edeceğim senin gerçek yüzün bu değil çıkart o maskeni konuşmaya başla sıkılmadınızmı maskelerinizden
Sen benim kadar açık net direk fikrini belirten az insan bulursun burda merak etme ama normalde senin gibi insanla müstahap olmam olmakda istemiyorum belirtiyorumda çünkü sana senin gibi cevap vermek gerekiyor illa cevap verilmesi için uzatiyorsun yüzsüzlük yaparak tahrik etmeye calisiyorsun

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Diğer platformları içeren görseller kaldırılmıştır.
Konu kilit, diğer platformlardan görsel yasak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...