Ortak Bildirir Kararı (2 Kişi İçeride)

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Biz ittifaklar olarak diyoruz ki, dışarıda ki ittifaksız partiler kendilerini seçimlerde belirleyici konumda görmesin. Planlar yapıp hali hazırdaki ittifakları bakanlık seçimlerinde ayağına beklemesin boşuna , gelmeyeceğiz pazarlık yapmayacağız diyoruz.
Ama arkadaşlar olayı yanlış anlamış, diyorlar ki, 6 parti birleşti. Oyunda denge kalmadı rekabet bitti. Anlaşılan bildiriyi okumamışsınız.
Birleşme falan yoktur, Hilal ve Yıldız ittifakları rakiptir, sizlerde ittifak çalışması yapın rakip sayısı 2 ittifaktan 3 ittifak'a çıksın. Bu kadar basit.

Son düzenleme:

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Tüm Başkanonline Partilerine Duyurulur.

Oyunda rekabet ortamını canlandırmak,heyecanı artırmak ve partilerimize bağlı olan tüm üyelerimize oyunun zevkini taddırmak amaçlı ittifak yapılandırması yaparak bir araya gelmiş ve karşılıklı müzakereler sonucu yeni ittifaklar kurmuş buulunmaktayız.

Bu ve bunun gibi stratejik hamleleri ittifak dışında kalan partilerden de beklemekteyiz.

Bu duruma bağlı olarak;

Bizler Hilal İttifakı ve Yıldız İttifakı Partileri olarak önümüzdeki Milletvekili ve Meclis bileşenleri seçimlerinde ittifak olmayan dışarıda bağımsız olarak devam eden partiler ile hiçbir şekilde görüşme ve anlaşma yapmayacağız.

Bu sebepten ötürü hiç bir parti,kendini Meclis bileşenleri seçiminde belirleyici parti konumunda göremesin.

İttifaklar kurup bizlere rakip oluşturma, rekabete katkıda bulunup heyecana ortak olma gibi stratejiler yaparak karşımıza gelebilirsiniz.

Buyurun hodri meydan.

Bu bildiri ;

Altın Ok Partisi Genel Başkanı: Kadir Aydın

Bozkurt Harekat Partisi Genel Başkanı:Umut

Özgürlük ve İrade Partisi Genel Başkanı: Kaan Çelik

A D İ N Partisi Genel Başkanı : A D E N

Tutunamayanlar Partisi Genel Başkanı: Fatih Tutuk

Yükselen Gençlik Partisi Genel Başkanı: Sevim AYDIN

Ve Parti Genel Kurul Üyeleri Tarafından ortak karar ile alınmıştır.

Tüm Kamuoyu’na duyurulur.
@Sevim AYDIN başkan bu bildiriyi ortak yayınladık ve imzaları attık. Yalnız bu seçimde alınan karara uyulmadığını partinizin KIZIL ŞAFAK Partisi ile anlaşıp oy aldığınızı tespit ettim. Bu konuya hassasiyet göstermenizi, verilen kararlara ve sözlere uyulması gerektiğini tekrar hatırlatmak isterim.
Aksi takdirde Yükselen Gençlik Partisi'nin kamuoyunda itibarının zedeleneceğini ve konuştukları sözlerinin bir anlam ifade etmeyeceğini bildiririm. İyi oyunlar

fettahozdemirr

Üye
Vatandaş
@Sevim AYDIN başkan bu bildiriyi ortak yayınladık ve imzaları attık. Yalnız bu seçimde alınan karara uyulmadığını partinizin KIZIL ŞAFAK Partisi ile anlaşıp oy aldığınızı tespit ettim. Bu konuya hassasiyet göstermenizi, verilen kararlara ve sözlere uyulması gerektiğini tekrar hatırlatmak isterim.
Aksi takdirde Yükselen Gençlik Partisi'nin kamuoyunda itibarının zedeleneceğini ve konuştukları sözlerinin bir anlam ifade etmeyeceğini bildiririm. İyi oyunlar
Ortada bir anlaşma söz konusu değil KIZIL ŞAFAK Partisi olarak herhangi bir ittifakta bulunmamaktayız siz öyle karar alsanızda seçim zamanlarında oy atarken kimseye soracak değiliz canımız atmak istedi ve attık herhangi bir anlaşma olana kadar herhangi bir ittifakla bu şekilde ilerleyeceğiz.

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Ortada bir anlaşma söz konusu değil KIZIL ŞAFAK Partisi olarak herhangi bir ittifakta bulunmamaktayız siz öyle karar alsanızda seçim zamanlarında oy atarken kimseye soracak değiliz canımız atmak istedi ve attık herhangi bir anlaşma olana kadar herhangi bir ittifakla bu şekilde ilerleyeceğiz.
İttifaksınız demedim zaten. Ama Yükselen Gençlik Partisi, sizin oylarınızı kendilerine atılması yönünde talimat verirse. Bu bizim ortak bildirimize uymadıklarını gösterir. Yani burada sizlik birşey yok, size neden oy attınız gibi bir cümle kullandığımı hatırlamıyorum.

fettahozdemirr

Üye
Vatandaş
İttifaksınız demedim zaten. Ama Yükselen Gençlik Partisi, sizin oylarınızı kendilerine atılması yönünde talimat verirse. Bu bizim ortak bildirimize uymadıklarını gösterir. Yani burada sizlik birşey yok, size neden oy attınız gibi bir cümle kullandığımı hatırlamıyorum.
Tamam bende sana şunu söylüyorum Yükselen Gençlik değil Hiçbir seçimdeki mensup partilerden oyunu bize at tarzında bir yaklaşım olmadı ben atacağım dedim attım bilginiz olsun.
İyi oyunlar

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Tamam bende sana şunu söylüyorum Yükselen Gençlik değil Hiçbir seçimdeki mensup partilerden oyunu bize at tarzında bir yaklaşım olmadı ben atacağım dedim attım bilginiz olsun.
İyi oyunlar
Ben göreceğimi gördüm başkan, buraya gelip ihtarda bulunduysam demek ki var birşeyler, kafama göre yazmıyorum. İyi oyunlar.