OYUN BAŞKANI AFLARI HK. (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oyun Başkanının af yetkisinde son karar Oyun Yönetiminde olup,
Oyun Başkanı af yetkisini kullanıyorsa forumda konusunu açması ve yönetimden cevabı orada alması gerekmektedir.
Hatırlatır ve iyi oyunlar dileriz.

S

sakaahmet3419

Ziyaretçi
Hocam birşey daha var
Bunu Oyun Başkanı yada Adalet Bakanı yapamıyorsa o koltuğu işgal etmesinler
Siz olmassanız bunlar birşey beceremeyecek
Sonuçtan bu anlaşılıyor
İyi oyunlar herkese

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Hocam birşey daha var
Bunu Oyun Başkanı yada Adalet Bakanı yapamıyorsa o koltuğu işgal etmesinler
Siz olmassanız bunlar birşey beceremeyecek
Sonuçtan bu anlaşılıyor
İyi oyunlar herkese
Oyun kurallarını yeni mi biliyorsunuz?
Wikide yazan şeylere muhalefet, 55 dönemdir uygulanan şeyleri sorgulamak artık moda oldu sanırım.
Siz biraz dinlenin.

Fatih Görgülü

Üye
Vatandaş
@BaşkanOnline yönetimi, yönetim şeklinizde eksiklikler var siz bu şekilde taviz vermeye devam eder işeniz bu tür olayların ardı arkası kesilmez ve bu şekilde yarın bir gün tekrar devam eder ve gündeme gelir amacım sizin yönetim şeklinize karışmak değil lakin ciddi anlamda eksiklikler olduğunu düşündüğüm için irdeleme yapıyorum bu şekilde işleyen sistem oyuna ve oyunculara zarar veriyor.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
@BaşkanOnline yönetimi, yönetim şeklinizde eksiklikler var siz bu şekilde taviz vermeye devam eder işeniz bu tür olayların ardı arkası kesilmez ve bu şekilde yarın bir gün tekrar devam eder ve gündeme gelir amacım sizin yönetim şeklinize karışmak değil lakin ciddi anlamda eksiklikler olduğunu düşündüğüm için irdeleme yapıyorum bu şekilde işleyen sistem oyuna ve oyunculara zarar veriyor.
Afta da istenmeyen oyuncuda da sistem aylardır aynı.
Oyun kurallarına muhalefetten 1 hafta forum banı verilmiştir.

Yeni Üye
Vatandaş
Afta da istenmeyen oyuncuda da sistem aylardır aynı.
Oyun kurallarına muhalefetten 1 hafta forum banı verilmiştir.
Hocam yanlış anlaşılmasın ama benim bu mesajdan anladığım bir tık size destek vermiş. Taviz vermeden devam edin arada bir farkında olmadan taviz verirseniz türevi örnekler çoğalır şeklinde gibi yorumladım. Savunma değil bu ama ucu açık bir cümle olmuş belirtmek istedim.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Hocam yanlış anlaşılmasın ama benim bu mesajdan anladığım bir tık size destek vermiş. Taviz vermeden devam edin arada bir farkında olmadan taviz verirseniz türevi örnekler çoğalır şeklinde gibi yorumladım. Savunma değil bu ama ucu açık bir cümle olmuş belirtmek istedim.
Fark etmiyor arkadaşlar, herkes kendine gelsin.
Uyarımıza rağmen devam ediliyor.