BaşkanOnline’da seçim heyecanı sona erdi, yeni oyun başkanı belli oldu!
2 turlu çekişmeli geçen seçimlerin ardından, Özgürlük ve İrade Partisi’nden Kaan_Çelik oyların çoğunluğunu alarak 59. Dönem Oyun Başkanı olarak göreve başladı.
Göreve başlamasının ardından bir “balkon konuşması” yapan Kaan_Çelik, şu ifadelere yer verdi:
1. Tur Sonuçları:
Yeni başkanımız Kaan_Çelik’i kutluyor, demokrasiye katkı sağlayan tüm adaylara ve oy kullanan BaşkanOnline oyuncularına teşekkür ediyoruz!
Yeni dönemde oyun ve mecliste heyecan dolu gelişmeler bekleniyor. Tüm oyuncularımıza iyi oyunlar!

Kaan_Çelik’in Balkon Konuşması
Göreve başlamasının ardından bir “balkon konuşması” yapan Kaan_Çelik, şu ifadelere yer verdi:Oyuna başladığımdan beri bünyesinde bulunduğum ve partimin öz evladı olarak üyelikten genel başkanlığa kadar farklı görevlerde bulunduğum Özgürlük ve İrade Partisi başta olmak üzere,
Altın Ok Partisi,
Yeniden Doğuş Partisi,
A D İ N Partisi,
Asil Türk Partisi
ittifak partilerimize de emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Bir zaferi daha ittifakımızın tarihine kazıdık.
Benim buralara kadar gelmemi sağlayan ve kuruluşundan beri her şartta mücadele veren partime teşekkür ederim.
Rakibim Davut abiyi tebrik ederim. Her seçimde iki ihtimal vardır: kazanmak ya da kaybetmek. Onu destekleyen herkesin emeğine sağlık, güzel bir seçim geçirdik.
Bana oy verip vermeyen herkese teşekkür ederim. Halkıma görevimi layıkıyla yapacağıma söz veriyorum.
Seçim Sonuçları
1. Tur Sonuçları:- Kaan_Çelik: 996 oy
- Black White: 348 oy
- BaMeBo: 219 oy
- Sevim AYDIN: 106 oy
- aslan91: 24 oy
- cano1905: 5 oy
- Kaan_Çelik: 1035 oy
- Black White: 614 oy
BaşkanOnline Medya’dan Not
Yeni başkanımız Kaan_Çelik’i kutluyor, demokrasiye katkı sağlayan tüm adaylara ve oy kullanan BaşkanOnline oyuncularına teşekkür ediyoruz!Yeni dönemde oyun ve mecliste heyecan dolu gelişmeler bekleniyor. Tüm oyuncularımıza iyi oyunlar!