OYUN BAŞKANI Kaan_Çelik MAZBATAYI ALARAK GÖREVE BAŞLADI! (1 Kişi İçeride)

Zıpır Dedektif

YÖNETİCİ
Yönetici
Oyun Yönetimi
BaşkanOnline’da seçim heyecanı sona erdi, yeni oyun başkanı belli oldu! 🗳️ 2 turlu çekişmeli geçen seçimlerin ardından, Özgürlük ve İrade Partisi’nden Kaan_Çelik oyların çoğunluğunu alarak 59. Dönem Oyun Başkanı olarak göreve başladı.

🏛️ Kaan_Çelik’in Balkon Konuşması​

Göreve başlamasının ardından bir “balkon konuşması” yapan Kaan_Çelik, şu ifadelere yer verdi:

Oyuna başladığımdan beri bünyesinde bulunduğum ve partimin öz evladı olarak üyelikten genel başkanlığa kadar farklı görevlerde bulunduğum Özgürlük ve İrade Partisi başta olmak üzere,
Altın Ok Partisi,
Yeniden Doğuş Partisi,
A D İ N Partisi,
Asil Türk Partisi
ittifak partilerimize de emeklerinden dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. 🙏🏻
Bir zaferi daha ittifakımızın tarihine kazıdık. 🔥
Benim buralara kadar gelmemi sağlayan ve kuruluşundan beri her şartta mücadele veren partime teşekkür ederim.
Rakibim Davut abiyi tebrik ederim. Her seçimde iki ihtimal vardır: kazanmak ya da kaybetmek. Onu destekleyen herkesin emeğine sağlık, güzel bir seçim geçirdik.
Bana oy verip vermeyen herkese teşekkür ederim. Halkıma görevimi layıkıyla yapacağıma söz veriyorum.

🗳️ Seçim Sonuçları​

1. Tur Sonuçları:
  • Kaan_Çelik: 996 oy
  • Black White: 348 oy
  • BaMeBo: 219 oy
  • Sevim AYDIN: 106 oy
  • aslan91: 24 oy
  • cano1905: 5 oy
2. Tur Sonuçları:
  • Kaan_Çelik: 1035 oy
  • Black White: 614 oy
Tüm sonuçlara katsayılar eklenmiş olup, detaylar forumda ayrıca paylaşılacaktır.

📝 BaşkanOnline Medya’dan Not​

Yeni başkanımız Kaan_Çelik’i kutluyor, demokrasiye katkı sağlayan tüm adaylara ve oy kullanan BaşkanOnline oyuncularına teşekkür ediyoruz!
Yeni dönemde oyun ve mecliste heyecan dolu gelişmeler bekleniyor. Tüm oyuncularımıza iyi oyunlar! 🎮