Oyun Hakimi’nin Yetki Sınırı İhlali hk. Fezleke (1 Kişi İçeride)

K E R E M

A D İ N 🎗️|| 56-57.Dönem Adalet Bakanı⚖️
Vatandaş
Sayın BaşkanOnline Yönetimi,

BaşkanOnline oyun platformunda, Oyun Hakimi tarafından gerçekleştirilen bir işlemde, kolluk kuvvetinin görevden alınması yönünde bir karar alınmıştır. Bu karar, ilgili oyun kuralları ve yetki sınırları çerçevesinde incelendiğinde, Oyun Hakimi’nin yetkisini aştığı ve hukuka aykırı bir işlem gerçekleştirdiği tespit edilmiştir.

Oyun Hakimi’nin, kolluk kuvvetini görevden alma yetkisi, oyun içi yönetim kurallarının belirlediği sınırlar içinde bulunmamaktadır. Söz konusu işlem, platformun adil yönetim ilkelerine aykırı olup, kolluk kuvvetinin görevini yerine getirme hakkını ihlal etmiştir. Bu durum, oyun içi hukukun üstünlüğü ilkesine zarar vermekte ve kullanıcılar arasında güven kaybına yol açmaktadır.

Bu bağlamda, Oyun Hakimi’nin yetki aşımı teşkil eden bu eylemi nedeniyle hakkında gerekli soruşturmanın başlatılması ve platform kurallarına uygun yaptırımların uygulanması için gereğinin yapılmasını arz ederim.

Saygılarımla,
K E R E M
57. Dönem Adalet Bakanı

Ekli dosyalar

• IMG_9565.jpeg
    IMG_9565.jpeg
    114.8 KB · Görüntüleme: 7

Berkin Bakırel

Altın Ok Partisi Gönüllüsü
Vatandaş
Sayın BaşkanOnline Yönetimi,

BaşkanOnline oyun platformunda, Oyun Hakimi tarafından gerçekleştirilen bir işlemde, kolluk kuvvetinin görevden alınması yönünde bir karar alınmıştır. Bu karar, ilgili oyun kuralları ve yetki sınırları çerçevesinde incelendiğinde, Oyun Hakimi’nin yetkisini aştığı ve hukuka aykırı bir işlem gerçekleştirdiği tespit edilmiştir.

Oyun Hakimi’nin, kolluk kuvvetini görevden alma yetkisi, oyun içi yönetim kurallarının belirlediği sınırlar içinde bulunmamaktadır. Söz konusu işlem, platformun adil yönetim ilkelerine aykırı olup, kolluk kuvvetinin görevini yerine getirme hakkını ihlal etmiştir. Bu durum, oyun içi hukukun üstünlüğü ilkesine zarar vermekte ve kullanıcılar arasında güven kaybına yol açmaktadır.

Bu bağlamda, Oyun Hakimi’nin yetki aşımı teşkil eden bu eylemi nedeniyle hakkında gerekli soruşturmanın başlatılması ve platform kurallarına uygun yaptırımların uygulanması için gereğinin yapılmasını arz ederim.

Saygılarımla,
K E R E M
57. Dönem Adalet Bakanı

Sayın Adalet Bakanına Kars Milletvekili olarak katılıyorum. Bir İhlal var ise gereğinin yapılması gerekmektedir. Her Yetki sınırı aşan Başkanların gereğinin yapılması gerekiyor yoksa herhangi bir yetkisi olan kişi aşar ise bu çıkılmaz yola gidecektir. Ve aynı zamanda neden bu Yetkiyi aşacak kadar ne sebebi vardı onu açıklaması da gerekir. Eğerki Kolluk Kuvveti onun Partisi dışında bir Parti Mensubu ise de vay halimize. Adalet ve Hukukun bağımsızlığı zedelenmiş demektir.

Kadir A.

Sağlam durucan bu hayatta. 🫶ALTIN OK🫶
41. Dönem Oyun Başkanı
Altın Ok Partisi Genel Başkanı olarak, Sayın bakanımızın fezlekesine katılıyor, ve yanında olduğumuzu bildiriyorum