Oyun içi bir başkanın 2 tane görevi olabilirmi? (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SiraçDeniz42

ALTIN OK NEFERİ
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu açtığım forum konusunun Oyun Yönetimi Başkan Online Tarafından Cevaplandırılmasını TALEP EDERİM.

Sayın Yönetim Bir Başkanın Aynı Anda İki Tane Makamı Olabilirmi? Şuanki mevcut ekonomi bakanımız Mehmet ünver başkanımız hem milletvekili hem Ekonomi Bakanı Nasıl Oluyor?
Bu bir yönetim hatasımıdır yoksa Mehmet ünver başkanımızın hatasımıdır? @BaşkanOnline @mehmet ünver

SAYGILARIMLA
54.Dönem Oyun Savcısı Adayı
SiraçDeniz42

Ekli dosyalar

• Screenshot_2025-03-14-08-53-40-526_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2025-03-14-08-53-40-526_net.shrin.baskan.jpg
    579.7 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2025-03-14-08-53-36-330_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2025-03-14-08-53-36-330_net.shrin.baskan.jpg
    556.4 KB · Görüntüleme: 38

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Bu açtığım forum konusunun Oyun Yönetimi Başkan Online Tarafından Cevaplandırılmasını TALEP EDERİM.

Sayın Yönetim Bir Başkanın Aynı Anda İki Tane Makamı Olabilirmi? Şuanki mevcut ekonomi bakanımız Mehmet ünver başkanımız hem milletvekili hem Ekonomi Bakanı Nasıl Oluyor?
Bu bir yönetim hatasımıdır yoksa Mehmet ünver başkanımızın hatasımıdır? @BaşkanOnline @mehmet ünver

SAYGILARIMLA
SiraçDeniz42
Başkanım lütfen değişik konular açma ne olursun. Abilerinede mi sormuyorsun konu açarken.

M U R A T

53.Dönem İçişleri Bakanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Konuda değişik bir durum yok. Bakan olunca milletvekilliğinden düşüyorlar. neden iki makam olduğunu sormuş. Bazen olayları cok mu abartıyorsunuz.
Hasan bey kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz. Sizinde başınıza gelmedimi hiç bir makamdayken başka bir makama atandıktan sonra eski makamın 1 2 gün sonra düştüğünü. Kesin olmuştur. En azından size sorsaydı.

Hasanc57

Altın Ok
48. Dönem Oyun Başkanı
Hasan bey kaç yıldır bu oyunu oynuyorsunuz. Sizinde başınıza gelmedimi hiç bir makamdayken başka bir makama atandıktan sonra eski makamın 1 2 gün sonra düştüğünü. Kesin olmuştur. En azından size sorsaydı.
Dostum murat bu kadar abartacak bir durum yok. Açıklama yapılır geçilir.

mehmet ünver

Üye
Vatandaş

SAYGILARIMLA
SiraçDeniz42
Bu soruyu oyun yönetimi cevaplasın. Ben her ne kadar ekonomi bakanı olarak atansam da bakanlık yetkisi olan onay butonu açılmadı. Bu konuyu destek kısmından sordum. Ekonomi bölümünde onay butonu olduğu söylendi. Fakat onay butonu yoktu.

Ayrıca profilimi incelerseniz meclis başkanlığına atandığım yazıyor. Ekran görüntüsünün bir tanesini eksik almışsınız. Yani sizin anlayacağınız dün iki Makam değil üç makamım vardı. Milletvekili, ekonomi bakanı ve meclis başkanı makamlarım vardı.

Konuyu Oyun yönetimi daha iyi izah edebilir. Büyütülecek bir konu olmadığı için konuyu irdelemedim. Kamuoyuna arz ederim. İyi oyunlar iyi eğlenceler. Herkese sağlıklı günler dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...