Oyuna devam kararım asla vazgeçmeyeceğim. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aziz Yıldırım k

Yeni Üye
Vatandaş
Bunca olaylardan sonra hala kendini haklıymış gibi gösterenlere her yazdığım şeye beni haksızmis gibi davranan insanlara isim vermek istemiyorum o kişi bana karşı susuyorumda yeter diye ithamda bulunması sonucu beni tanımadan etmeden tepki gösterenlere dalga geçenlerle şunu bilsin ki ben asla pes etmem beni kışkırtmaya çalışanlar ben kolay kolay kışkırtmaya gelmem istediğiniz şeyi söyleyin ben çıktığım yolu bırakmam ve bana karşı kim geliyorsa gelsin taviz vermeyeceğim ve bu oyunuda silmeyecegim devam edeceğim ve son olarakta Polat Alemdarin bir sözü var bu sözü size hatırlatmak istiyorum ya tarih yazacağız yada tarih olucagiz bu sözlerle son sözümü bitirmek istiyorum saygılarımla

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK" 🏹
47. Dönem Oyun Başkanı
Diss Like arkamda ki sebep oyunda kalma kararına değil, hala racon kesme tavrına. Diğer konuda Dediğim gibi kurallar ve senin tabirinle yönetim tavrı tutumu işine geliyorsa oyunda kalmaya devam et tabiki görecek çok seçimin olsun, ancak işine gelmiyorsa kimse kimsenin kolundan zorla tutmuyor ya..

Aziz Yıldırım k

Yeni Üye
Vatandaş
Hayırlısı olur senin için inş

Diss Like arkamda ki sebep oyunda kalma kararına değil, hala racon kesme tavrına. Diğer konuda Dediğim gibi kurallar ve senin tabirinle yönetim tavrı tutumu işine geliyorsa oyunda kalmaya devam et tabiki görecek çok seçimin olsun, ancak işine gelmiyorsa kimse kimsenin kolundan zorla tutmuyor ya..
Sen buna racon diyosan benim sana cevabım budur büyük harflerle yazıyorum daha iyi anlarsın senin için parantez içine alıyorum bak bu iyiliği benden başkası yapmaz (ANLIYORUM) der ve bu saaaten sonra size tek cevabım korkmayın titreyin😀😉 beğenmemek senin kararın insanlar özgürdür 😋

Murat Ünlü

Son Kale "ALTIN OK" 🏹
47. Dönem Oyun Başkanı
Sen buna racon diyosan benim sana cevabım budur büyük harflerle yazıyorum daha iyi anlarsın senin için parantez içine alıyorum bak bu iyiliği benden başkası yapmaz (ANLIYORUM) der ve bu saaaten sonra size tek cevabım korkmayın titreyin😀😉 beğenmemek senin kararın insanlar özgürdür 😋
Ben şu yaşıma kadar Polat Alemdar alıntılı sözleri kullanıp racon kesmedim değil İlk seni görüyorum, şu an kendime kızdım sana dair harcamış olduğum vakitlerinden özür diliyorum.. Bizler sen yokken çok titrettik zaten Aslan sen rahatına bak..

Aziz Yıldırım k

Yeni Üye
Vatandaş
Ben şu yaşıma kadar Polat Alemdar alıntılı sözleri kullanıp racon kesmedim değil İlk seni görüyorum, şu an kendime kızdım sana dair harcamış olduğum vakitlerinden özür diliyorum.. Bizler sen yokken çok titrettik zaten Aslan sen rahatına bak..
Yanlış söylenti yapıyorsun sen yenilmeye mahkumsun bunu unutma karşim ben alıntı yapmiyorum hatırlatıyorum biraz düşün iyi oku öyle yaz bunu bile düşünenmeyen insandan hayır gelmez 😊😊

N E G A N

Türk ulus birligi parti üyesi
Vatandaş
İyi bir cümle yazdım kötü bişey demek istemedim sen kötü bir yoruma çektin yapcak bişey yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...