OYUNDA BOŞTA MAKAM KALMAMIŞTIR. (2 Kişi İçeride)

SEMİH KARAOĞLU

54. DÖNEM MECLİS BAŞKANI
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oyunda boşta makam kalmadığını bildirir,
İlgili problem Oyun Yönetimi tarafından çözülmüştür.

Herkese iyi oyunlar dileriz.
Şimdi atanan başkanlar neden daha önce İçişleri bakanına ve bana yazmadı?
Şu da var ikimiz de forumdan konu açtık geri dönüş yapanların sayısı daha azdı.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Ulaşamazsanız yazmazlar bu kadar basit.
Sorun sadece sizde değil,
Ancak şu açıdan sorumlusunuz:
-Makam atamalarında bir sorun varsa şartları düşürme yetkiniz var. (Meclis yolu ile)
-Makam atamalarında insan bulamıyorsanız yönetime duyuru attırma, Medyaya ulaşıp röportaj vermek, Medya yolu ile bildirme hakkınız var.
@BaşkanOnline Medya eminim seve seve haber yapacaktır.

Meclis Bileşenlerimiz oyunun medya kanalını oyun yararı konularda dilediği gibi kullanabilir.

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
Hocam bunun için parti başkanları ile bir grup oluşturup bilgi verilmeli size de ve diğer arkadaşlara kolaylık olacaktır
Bunu dün 55. Dönem Oyun Başkanı Aden Başkan yaptı gerçekten bu konuda kendisini tebrik ederiz

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Yasaklı Üye
Vatandaş
Hocam bunun için parti başkanları ile bir grup oluşturup bilgi verilmeli size de ve diğer arkadaşlara kolaylık olacaktır
Bunu dün 55. Dönem Oyun Başkanı Aden Başkan yaptı gerçekten bu konuda kendisini tebrik ederiz
O benim de aklima geldi de güvenemedim ya 😂 orada birbirlerine söver kavga ederler falan korktum 😂😂

sakaahmet3419

🏢Sinop Belediye Başkanı🏢
Vatandaş
O benim de aklima geldi de güvenemedim ya 😂 orada birbirlerine söver kavga ederler falan korktum 😂😂
Hiç kimsenin kişiliğine yakışmaz küfür
Böyle birşey yapılabilir oyuna gelen yenilik veya partiler ile ilgili herhangi bir şey gruptan bilgi verilmeli herkes saygısını bilecek şekilde
Ama Aden Başkan herkese ulaştı görevini layık bir şekilde yaptı doğru olan herşey tebrik edilmelidir

BaşkanOnline Medya

I LOVE BAŞKANONLINE
Medya Koordinatörü
Ulaşamazsanız yazmazlar bu kadar basit.
Sorun sadece sizde değil,
Ancak şu açıdan sorumlusunuz:
-Makam atamalarında bir sorun varsa şartları düşürme yetkiniz var. (Meclis yolu ile)
-Makam atamalarında insan bulamıyorsanız yönetime duyuru attırma, Medyaya ulaşıp röportaj vermek, Medya yolu ile bildirme hakkınız var.
@BaşkanOnline Medya eminim seve seve haber yapacaktır.

Meclis Bileşenlerimiz oyunun medya kanalını oyun yararı konularda dilediği gibi kullanabilir.
Oyun yararına olacak her türlü adımı destekliyoruz.
Meclis bileşenlerinin, medya kanalımızı bu tür yapıcı konularda kullanma hakkı olduğunu bir kez daha hatırlatır; üzerimize düşen her görevde seve seve yer alacağımızı belirtiriz.