Oyunumuza oyuncu girişinin olmaması Hk. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
Merhaba BaşkanOnline ailesi oyunumuza oyuncu girişi olmuyor bu zamanlarda bundan tüm partilerin muzdarip olduğu çok açık bir şekilde görülebiliyor ben bu oyunu 2.5 sene önce Instagram'da reklam görüp yükledim ki çoğu başkanda aynı şekilde yüklemiştir buna eminim yönetimden ricam reklamların biraz daha çoğalması diğer başkanlarda bunu destekleyecektir gerekirse tasarım işini falan diğer oyuncularla halledebiliriz yeter ki oyun daha oynanabilir olsun iyi günler...

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
dostlar her gün neredeyse en az 70 kişi kayıt oluyor.
açıkcası bunu duymak tuhaf geldi, çok daha kötü durumda oldugu günler olmuştu.
reklamları tekrar gözden geçirelim.
O günlerde de bu tarz bir konu açmıştım ve güzel bir geri dönüş olmuştu daha da toparlanmıştı hepimizin ortak amacı oyunu daha da oynanabilir yapmak olmalı anlayışınız için teşekkür ederim 🙏

U S K A

Üye
Vatandaş
Sorun kayıt değil aslında oyuncuları oyunda tutmanın bir yolunu bulmak lazım bence verilen 1 günlük vip 3 ün uzatılması en az 1 hafta olması gerekiyor

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Bilakis oyuncu girişi fazla ve kullanıcı adlarında kullanılan karakterlere bakılacak olursa Türkiye dışından üyelerin arttığı gözlemleniyor. Bu dalganın araştırılması gerektiğini düşünüyorum. Umarız açılan hesaplar gerçek kişilere ait gerçek hesaplardır. Farklı niyet ve hevesler için yapılan bir organizasyon var ise de @BaşkanOnline tarafından araştırılarak gerekli yaptırımlar uygulanacaktır diye düşünüyorum.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bilakis oyuncu girişi fazla ve kullanıcı adlarında kullanılan karakterlere bakılacak olursa Türkiye dışından üyelerin arttığı gözlemleniyor. Bu dalganın araştırılması gerektiğini düşünüyorum. Umarız açılan hesaplar gerçek kişilere ait gerçek hesaplardır. Farklı niyet ve hevesler için yapılan bir organizasyon var ise de @BaşkanOnline tarafından araştırılarak gerekli yaptırımlar uygulanacaktır diye düşünüyorum.
Gerçek hesaplar, azerbaycan reklamları arttırldı.

Volkan Ylmz

🐺 MİLLİ HAREKAT GENEL BAŞKAN YARDIMCISI 🐺
Vatandaş
Oyuna 70 kişi kayıt oluyor ancak bu 70 kişiden kaç kişi oyuna devam ediyor. Önemi olan bu

O A B İ

Bir A D İ N neferi 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Oyuna 70 kişi kayıt oluyor ancak bu 70 kişiden kaç kişi oyuna devam ediyor. Önemi olan bu
Bildiğiniz üzere 70 kişiden kaç kişinin oyuna devam ettiğinde farklı parametreler var başkanım. Yönetime düşen yeni güncellemelerle oyunu daha ilgi çekici hale getirmekken. Biz parti yöneticilerine düşen ise seri bir şekilde oyuna kayıt olan üyelere ulaşıp oyun hakkında bilgi vermek, oyundaki rekabet ortamını tanıtmak ve üyelere küçük adımlarla hedefler göstererek kendilerini geliştirmelerine destek olmaktır. Bu iş ekip işi diye düşünüyorum.

Volkan Ylmz

🐺 MİLLİ HAREKAT GENEL BAŞKAN YARDIMCISI 🐺
Vatandaş
Bildiğiniz üzere 70 kişiden kaç kişinin oyuna devam ettiğinde farklı parametreler var başkanım. Yönetime düşen yeni güncellemelerle oyunu daha ilgi çekici hale getirmekken. Biz parti yöneticilerine düşen ise seri bir şekilde oyuna kayıt olan üyelere ulaşıp oyun hakkında bilgi vermek, oyundaki rekabet ortamını tanıtmak ve üyelere küçük adımlarla hedefler göstererek kendilerini geliştirmelerine destek olmaktır. Bu iş ekip işi diye düşünüyorum.
Öyle diyorsun da oynayan oyuncu durmuyor yeni oyuncunun durmaması normal değil mi?

Yeni oyuncuya oyun karışık geliyor hemen bırakıp gidiyor.

ARDEN

YGP fedaisi (Diriliş İttifakı)
Vatandaş
Yeni kayıt olan üyelerin kayıt olduktan sonra otomatik olarak oyun tarafından bilgilendirme metni gönderilmesi
Yeni üyelerimizi elde tutmak için
yeni üyelere önce oyunu kolaylaştırmak gerekiyor oyunu kolay ögrenme basit yöntemler buluna bilir.
Parti yöneticileri olarak biz bundan
çok dert yanıyoruz
Biz ne kadar yazsakda fayda etmiyor yeni üye kayıt olur olmaz partiye katıldıktan sonra parti sıralamasının son sırasına demir atıyor doğru İletişim kuramıyoruz yeni üyerlerle
Partilerden inaktif olarak cıkıp gidiyorlar
Yöneticilerimizin emekleri boşa gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...