Oyunun İlk Hakim Seçimi Aday Hasanc57 (3 Kişi İçeride)

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Değerli başkanonline ailesi,

Oyunun ilk Hakim seçiminde aday olmaktan onur duydum. Bu seçimde beni aday gösteren başta parti başkanımız Büşra hanıma, Diriliş ittifakının birleşenleri Altın ok ailesine, Asıl Türk Ailesine, Özgürlük ve İrade ailesine, ittifak dışında olup şahsıma destek verecek tüm üyelere sonsuz teşekkür ederim.

Yeni bir makam yeni bir görev. Herkesin dilin de bir adalet kelimesi geçmekte. Ben sizlere bu kelime üzerinden değil yapacağım icraatlar üzerinden cevap vermek için bu göreve talibim. İttifak harici tüm başkanlarımızın oy istemekteyim.Guzel bir seçim olsun.

Seçimdeki rakibim FurakB baskanada başarılar dilerim.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Oyunda ki ilk Hakim makamına senin gibi değerli,olgun ve kendini bilen bir kardeşimi aday göstermenin sevincini yaşarken bu makamı hakkaniyet ile icra edeceğinden , herkese eşit ve adil olacağından zerre şüphe duymadan bu makamı almanı canı gönülden isterim ve başarılar dilerim.

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Oyunda ki ilk Hakim makamına senin gibi değerli,olgun ve kendini bilen bir kardeşimi aday göstermenin sevincini yaşarken bu makamı hakkaniyet ile icra edeceğinden , herkese eşit ve adil olacağından zerre şüphe duymadan bu makamı almanı canı gönülden isterim ve başarılar dilerim.
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.

M

Murat Ünlü

Ziyaretçi
Olması gerektiği yerde, Başarılar abim
Yolun sonu Zafer inşAllah...