Oyunun kurallarını değiştiren adam Sinan Başkan (2 Kişi İçeride)

bualpra

Üye
Vatandaş
Oyun yönetimi her açığa bir sorun bulma mücadelesi verirken bir platformda kendini övüyor demekki bir şeyler başarılarını göstermiş ve hak ettiği düşüncelerine kavuşmuş gibi seviniyor her oyunda ki gibi kendini düşünmeyip oyuncusunu düşünen bu kadar idealist bir oyun yöneticisi olması ne kadar mutluluk verici

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Sen şu destek alıp seçimi kazanan ardından kendim kazandım diyen Niko değil misin ?
Çıkaramadım
Yo ben asla kendim kazandım demedimki?
Ben ittifaksız seçjme katılan. Dostlarım taraflndan ve karşı ittifakdayı dostlar tarafından bana kullanılan oylarla kazanan nikoyum

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
Yo ben asla kendim kazandım demedimki?
Ben ittifaksız seçjme katılan. Dostlarım taraflndan ve karşı ittifakdayı dostlar tarafından bana kullanılan oylarla kazanan nikoyum
İttifaksız seçime katılan mı mxpsflsllvld
Ne olacak sizin bu oyu aldıktan sonra birbirinizi tanımamanız

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Opss sizin biraz oyun hakkında ve partiler hakkında bilgi almanız gerekiyor sanırım 🙂
Kim söyledi size bu bilgiyi
Kimse söylemediki oylardan anlamadınızmı?
Galiba siz oyunu bilmiyorsunuz bir hesap kitap yapın sizin ittifakdan bana kaç oy geldiyini anlarsınız. Bende karşılığını vericem önümüzdeyi dönem oy sizin ittifaka kullanacam

N A Z

Vatandaş
Kimse söylemediki oylardan anlamadınızmı?
Galiba siz oyunu bilmiyorsunuz bir hesap kitap yapın sizin ittifakdan bana kaç oy geldiyini anlarsınız. Bende karşılığını vericem önümüzdeyi dönem oy sizin ittifaka kullanacam
Bizim oylarımızı tam zaten sizin hesap kitapta bir sorun var sanırım 😄😄

N A Z

Vatandaş
Nasıl yanı tam 240 tane üyesi olan Milli hareket ve onunla beraber olan 9 parti. Hiçmi düşünmediniz neden bizden 100 oy çıkdı diye?
Şuanki üye sayımız ile seçime girsek tek parti adına daha fazla oy çıkarabiliriz.
Şuan ki üye sayımız ile geçmişte olan üye sayımız aynı kalır mı sizce. Ne alaka 😄