Her yere manşetKızılelma Medya’nın Kronik Sorunu: Haberler Yine Geç Kaldı!
Kızılelma Medya, bir kez daha olayları oldukça geç haber yaparak gündemdeki yerini aldı. Bu durum, artık izleyicileri şaşırtmaz hale geldi. Ne zaman önemli bir gelişme olsa, Kızılelma Medya’nın haberi geç vermesi adeta bir gelenek haline geldi. Takipçiler arasında “Olaylar oluyor, Kızılelma Medya izliyor” esprileri dolaşıyor. Görünüşe göre, Kızılelma Medya bu kronik sorunu çözmedikçe, olayların sıcaklığını kaybetmiş haberleriyle gündemde kalmaya devam edecek!
Adana kebap medyaya sesleniyorum biz yazi ile değil görsel ile isimizi yapıyoruz klavyeyi alip haber yazmak kolay hadi bakem sende yap bizim gibiKızılelma Medya’nın Kronik Sorunu: Haberler Yine Geç Kaldı!
Kızılelma Medya, bir kez daha olayları oldukça geç haber yaparak gündemdeki yerini aldı. Bu durum, artık izleyicileri şaşırtmaz hale geldi. Ne zaman önemli bir gelişme olsa, Kızılelma Medya’nın haberi geç vermesi adeta bir gelenek haline geldi. Takipçiler arasında “Olaylar oluyor, Kızılelma Medya izliyor” esprileri dolaşıyor. Görünüşe göre, Kızılelma Medya bu kronik sorunu çözmedikçe, olayların sıcaklığını kaybetmiş haberleriyle gündemde kalmaya devam edecek!
uğraşamam kral vaktim yok yap işini senAdana kebap medyaya sesleniyorum biz yazi ile değil görsel ile isimizi yapıyoruz klavyeyi alip haber yazmak kolay hadi bakem sende yap bizim gibi
Bu efemi semihmi ona gore konusacamuğraşamam kral vaktim yok yap işini sen
asdasdasdasdasdaBu efemi semihmi ona gore konusacam![]()
Hacı sakinAdana kebap medyaya sesleniyorum biz yazi ile değil görsel ile isimizi yapıyoruz klavyeyi alip haber yazmak kolay hadi bakem sende yap bizim gibi
Ikısıde degıl ,alikeremBu efemi semihmi ona gore konusacam![]()
Kaos Queen @alikeremIkısıde degıl ,alikerem
KQNWKQKWNQKSKQMSMDKaos Queen @alikerem