Selam parti arıyorum maaşta anlaşabilecegimiz birisi varsa dm den bana yazsın yada sekreterim @pargali ile iletişime geçiniz
#MONCHUGBOZKURTASelam parti arıyorum maaşta anlaşabilecegimiz birisi varsa dm den bana yazsın yada sekreterim @pargali ile iletişime geçiniz
Sekreterin bana görüldü atıp engelledi çok ayıpSelam parti arıyorum maaşta anlaşabilecegimiz birisi varsa dm den bana yazsın yada sekreterim @pargali ile iletişime geçiniz
Bana da bi sekreter bulsanaSelam parti arıyorum maaşta anlaşabilecegimiz birisi varsa dm den bana yazsın yada sekreterim @pargali ile iletişime geçiniz
Seni benim sekreterim olarak atayabilir miyim ?Sekreterin pargalı çocuğu büyüttü mü?
Merhaba, bu mümkün değil.Seni benim sekreterim olarak atayabilir miyim ?![]()
AyıpMerhaba, bu mümkün değil.
Teşekkür eder, İyi oyunlar dileriz.
Yok değil.
Açsana kapıyı elimde bir kasa çilek var şapşik shshshhshSekreterin pargalı çocuğu büyüttü mü?
Oyunda sekreter de mi vardı vaybe oyun görmeyeli güncellenmiş değişmiş kdkdkdkdjdSelam parti arıyorum maaşta anlaşabilecegimiz birisi varsa dm den bana yazsın yada sekreterim @pargali ile iletişime geçiniz
Aaa ben ona bir saplak atayım o zamanSekreterin bana görüldü atıp engelledi çok ayıp
Ben olurum sana sekreterBana da bi sekreter bulsana
Valla yazik ona da emzire emzire bir hal oldu bir ara sutu kesilmiş cok üzüldümSekreterin pargalı çocuğu büyüttü mü?
KdjdkdkgkgjgfValla yazik ona da emzire emzire bir hal oldu bir ara sutu kesilmiş cok üzüldüm
Slm mrbValla yazik ona da emzire emzire bir hal oldu bir ara sutu kesilmiş cok üzüldüm
Mrb fatihSlm mrb
Tmm ben ilkcan m.oMrb fatih