T
the
Ziyaretçi
Evet Hiç Bir partiye kabul edilmediğim için parti arıyorum
Dnndnfmfmfmkf neden kabul edilmiyorsun acabaEvet Hiç Bir partiye kabul edilmediğim için parti arıyorum
Ah bee uzerinden baya geçti eskiden biz bi yere gidelim diye insanlar kavga ediyordu şimdi kali önüne konunuyozDnndnfmfmfmkf neden kabul edilmiyorsun acaba
Soruyorum sana eskiler mi güzeldi,eskiden mi güzeldiAh bee uzerinden baya geçti eskiden biz bi yere gidelim diye insanlar kavga ediyordu şimdi kali önüne konunuyoz
Eskiden guzeldiSoruyorum sana eskiler mi güzeldi,eskiden mi güzeldi
Ulan kimler vardı yanımızda şimdi kaldık ikimiz ya napacaz ve tek tek eksiliyoruz bir ben kaldım kardeş bir ben kaldımEskiden guzeldi
Bizi bırakanlar şimdi ya ban yedi yada oyunda yine dışlanıyoUlan kimler vardı yanımızda şimdi kaldık ikimiz ya napacaz ve tek tek eksiliyoruz bir ben kaldım kardeş bir ben kaldım
Keşke yemeselerdi hepsine sorulacak bir hesap vardı ama şuan daha mutluyuz yananlar onlar olduBizi bırakanlar şimdi ya ban yedi yada oyunda yine dışlanıyo
Oda hep yonetimden ozur dileyip yine ban yiyorduKeşke yemeselerdi hepsine sorulacak bir hesap vardı ama şuan daha mutluyuz yananlar onlar oldusana bişi sorcam bir güvercin vardı ona ne oldu
doğuşa beklerim gelEvet Hiç Bir partiye kabul edilmediğim için parti arıyorum
Eskiler güzeldi beAh bee uzerinden baya geçti eskiden biz bi yere gidelim diye insanlar kavga ediyordu şimdi kali önüne konunuyoz