Parti Birliği | Karar (16 Kişi İçeride)

EN1

Mustafa Kemal Atatürk 🇹🇷
Vatandaş
Başkanı online halkı saygı Sevgi ile selamlıyorum...

Artan baskı sonucu tatiller ve yönetim kurulu tarafından oy birliği ile iptal edilmiştir onun yerine sadece Parti ve Parti yöneticileri oy kullanmasına karar verilmiştir Bu neticesi ile yönetim kurulu tarafından 4 kişiye cezalar yazılmıştır...

ArdaTERMİ 90 Yıl Uzaklaştırma
Gonca 15 Yıl Uzaklaştırma
Büyük Mesut 5 gün Uzaklaştırma
Magarsus 38 Yıl Uzaklaştırma

Büyük Mesut

Tutunamayanlar,altınok başkanı diriliş kurucu👍👍
Vatandaş

Artan baskı sonucu tatiller ve yönetim kurulu tarafından oy birliği ile iptal edilmiştir onun yerine sadece Parti ve Parti yöneticileri oy kullanmasına karar verilmiştir Bu neticesi ile yönetim kurulu tarafından 4 kişiye cezalar yazılmıştır...

Bana niye 5 gün uzaklaştırma dün pb ye gel yazdın geldim hoşgeldin yazdın hoşbıldum yazdım ne yaşıyosun kral sen😅

E M İ R H A N

Üye
Vatandaş

Ben izin vermiyorum pb benim

F.T

#FreeKadirAydın
1. Atanmış Oyun Başkanı
he tamam gruplardan çıkmayalım okuruz yazılanları bi ton grup var yav ssler birbirine giriyor

Yönetici olan arkadaşlar var partilerde, 3-5 m vergi kasanı yönetime alıyorlar sekreterlik hakkımızı keşke güçlü gelecekte harcamasaydık
Bir ara o kadar bölündük ki oy takip edemiyordum, parti üyelerine bakıp seçim kazandık sanıyorlar, sonuçlar bir geliyor farkla almışız 😀
Bir ara göktürkün yarısı bizimdi shhshs

MAGARSUS

KAOS SEVERLER DERNEĞİ BŞK.
Vatandaş
Yönetici olan arkadaşlar var partilerde, 3-5 m vergi kasanı yönetime alıyorlar sekreterlik hakkımızı keşke güçlü gelecekte harcamasaydık
Bir ara o kadar bölündük ki oy takip edemiyordum, parti üyelerine bakıp seçim kazandık sanıyorlar, sonuçlar bir geliyor farkla almışız 😀
3-5 ay birini unutturup yönetime sokup sekreterlik aldırmamız lazım partiyi lav etsin

E M İ R H A N

Üye
Vatandaş
Yönetici olan arkadaşlar var partilerde, 3-5 m jadi vergi kasanı yönetime alıyorlar sekreterlik hakkımızı keşke güçlü gelecekte harcamasaydık
Ayıp sana yarısı bizimdi diyorsun adamlar taşa muhtaçtı hadi ilkcan öğretmen maaşıyla yetisememistir partiye Kıbrısta hayat zor kiraza para yetistiremiyor adam