PARTİ EĞİTİM PUANI GETİRİLECEKTİR. (1 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Oyun içi rekabeti arttırmak amacıyla çalışmalarımız ve planlamalarımız devam etmektedir.

Yine bu amaçla; Parti Eğitim Puanı getirilecek olup, toplam Parti Puanı oluşturulurken tıpkı Parti Medya Puanı gibi buradan da yararlanılacaktır.
Tüm parti üyelerinin eğitim seviyesini baz alacak bu sistemde, her bir üyenin her seviyesi için 100 puan verilecektir.

Örneğin: x partisi, 100 üyesi var ve eğitim seviyeleri toplamda 5000 ise x100 ile çarpılıp bu puan eklenecektir.
Bu sayede eğitime önem veren partiler sıralamalarda daha üstlerde yer alacaktır.

Herkese iyi oyunlar dileriz.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Hocam parayla saadet olmayacağını anlatmak isterim kim ne kadar uğraş vererek eğitim paketi vs ile bu işler olur mu olmaz mı yaşayıp göreceğiz ki eğitim paketi de satacaksınız tabi ki en nihayetinde maddi kazanç sağlamak adına bu işi yapıyorsunuz hocam amaç burada sizi bu şekilde lanse etmek değil yani üzerinize alınacak bir durum yok

Berat Koto

Demokratik Cumhuriyet Kurucusu ve Başkanı
Vatandaş
Eğitim seviyesini artırmayı teşvik etmek için özel görevler veya etkinlikler oluşturulabilir:

Eğitim Kampı gibi birşey olup görevleri olabilir
Misâl: Üyeler belirli görevleri tamamlayarak bireysel eğitim
puanlarını artırabilir.

Haftalık/aylık eğitim etkinlikleri: Katılımcılar hem bireysel hem de parti olarak ödüller kazanabilir.

Çözüm Önerisi (Misâl): Eğitim, sıralama için tek kriter olmamalı. Medya puanı, seçim başarıları, ticarette yapılan hacim yani al satlarin büyüklüğü gibi diğer kriterlerle dengelenebilir.Bu sayede sadece eğitim yapmaya bağlı kalmadan oyunculara daha farklı ortamlara yönlendirip farklı imkanlar sunabiliriz

Bu sayede partiler arasında fazla kriterlerde desteklenerek rekabet daha da güçlenebilir.

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
Bu saikle yapılmadı, 100 kişinin düzenli eğitim yapmasıyla ay içerisinde ulaşılacak puana hiçbir 12 saatlik paket erişemez.
Eğitim paketlerinde süreyi de bu durumda 6 saate indiriyoruz.
"Eğitim Paketi"basan kişiler sizin yazdığınız gibi "100 kişinin düzenli eğitim yapmasıyla ay içerisinde ulaşılacak puana hiçbir 12 saatlik paket erişemez".Sadece "Eğitim Paketi"satın alan kişi daha az eğitim ve level puanı kasmış olur o kadar.Aynı zamanda paketin 12 saatten 6 saate indirilmesi paketin değerini düşürür.Eğer,6 saate düşürülecekse paketin fiyatındada değişikliğe gidilebilir.

O A B İ

A D İ N🎗️ UYANIŞ P. Başkanı 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
@BaşkanOnline hocam eğitimi düzenli yapan ve yapmayan üyeleri parti yöneticilerinin takip edip motive edebilmeleri adına parti üye takip alanına oyuncuların ;
Yüksek Lisans Okuyor- 221/400 şeklinde eğitim durumuna ek o eğitim durumunda kaçıncı seviyede olduğunu görmemizi sağlayan bir eğitim derecesi sütunu ekleyebilir misiniz?