Çok Yakında Yeniden Ve Yeniden Sahalarda Olacağız Şaha Kalkma Zamanı!
EN1 Mustafa Kemal Atatürk 🇹🇷 Vatandaş 15 Eki 2024 #1 Çok Yakında Yeniden Ve Yeniden Sahalarda Olacağız Şaha Kalkma Zamanı!
Büyük Mesut Tutunamayanlar,altınok başkanı diriliş kurucu👍👍 Vatandaş 16 Eki 2024 #4 Ben hiçbişe anlamadım parti kuracağını duyurmak için duyuru mu yaptı
ManisaliEmre Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️ Vatandaş 16 Eki 2024 #5 Büyük Mesut' Alıntı: Ben hiçbişe anlamadım parti kuracağını duyurmak için duyuru mu yaptı Genişletmek için tıkla ... İlginç bi çar
Büyük Mesut' Alıntı: Ben hiçbişe anlamadım parti kuracağını duyurmak için duyuru mu yaptı Genişletmek için tıkla ... İlginç bi çar
EN1 Mustafa Kemal Atatürk 🇹🇷 Vatandaş 16 Eki 2024 #6 Büyük Mesut' Alıntı: Ben hiçbişe anlamadım parti kuracağını duyurmak için duyuru mu yaptı Genişletmek için tıkla ... ManisaliEmre' Alıntı: İlginç bi çar Genişletmek için tıkla ... Bilgilendirmek Kısacası
Büyük Mesut' Alıntı: Ben hiçbişe anlamadım parti kuracağını duyurmak için duyuru mu yaptı Genişletmek için tıkla ... ManisaliEmre' Alıntı: İlginç bi çar Genişletmek için tıkla ... Bilgilendirmek Kısacası