Parti Sözcüsü - İstifa! (1 Kişi İçeride)

B İ L A L

En Genç Oyuncu 👔
Vatandaş
Merhaba kıymetli BaşkanOnline camiası ve Değerli Sarı Hilal Partisi üyeleri,

Bugün itibarıyla Sarı Hilal Partisi Sözcülüğü görevimden ve parti üyeliğimden istifa etme kararı almış bulunuyorum.

Bu kararı almamın temel sebepleri; partinin genel anlamda belirli bir amacının veya yönünün bulunmaması, yönetim kadrosunda yer almama rağmen herhangi bir danışma olmaması, yine aynı şekilde Amacı Olmayan Grup Partisi ile herhangi bir fikir alışverişi yapılmadan kurulan “kardeşlik” ilişkisinin bir anda duyurulması, haberimizin olmaması ve partideki ortamın ciddiyetini yitirmiş olmasıdır. Benim anlayışıma göre; Parti, ailedir. Yönetimden olsun olmasın herkesle iç içe olunmalı, en azından fikir alışverişinde bulunulmalıdır.

Bunların haricinde ne Sarı Hilal Partisi ile ne de Amacı Olmayan Grup ile kişisel bir sorunum yok. Bu istifa tamamen yukarıda belirttiğim sebeplerden dolayıdır. Kırgınlık ya da düşmanlık değil, sadece farklı bir yol arayışının habercisidir.

Süreç boyunca bana güvenen, destek olan herkese teşekkür eder, Sarı Hilal Partisi’ne başarılar dilerim.

Saygılarımla,
B İ L A L

EmirhanB.

😎
Vatandaş
Parti içinde görev isteyip çalışmamak partiyr verdiğin en büyük zarardı sen doğru olanı yaptın başarılar sana ☺️