Partiler Birliğinden İstifa (3 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Arda Termi
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Arda Termi

Ziyaretçi
Partiler Birliğinden istifa ediyorum. Şuana kadar tartistigim kişilerden uzur diliyorum ve bana kötü davranan herkesi affediyorum Başkan Onlineda hiç kimse ile kavgalı saymıyorum kendimi sizde inşallah saymazsaniz. Herkesle yeni bir başlangıç yapıyorum. İyi Akşamlar Ve son olarak artık Partiler Birliğinde olmayacağim.

B

BERKAY BEYOĞLU

Ziyaretçi
Partiler Birliğinden istifa ediyorum. Şuana kadar tartistigim kişilerden uzur diliyorum ve bana kötü davranan herkesi affediyorum Başkan Onlineda hiç kimse ile kavgalı saymıyorum kendimi sizde inşallah saymazsaniz. Herkesle yeni bir başlangıç yapıyorum. İyi Akşamlar Ve son olarak artık Partiler Birliğinde olmayacağim.
Daha partiler birliği ne olup olmadığını anlamadan adam istifa etti 😂😂

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Yapma başkanım biz kanımızla canımızla sizin için mücadele ediyoruz
İstifanızı tekrar gözden geçirmenizi rica ediyoruz
Biz her zaman yanınızdayız

V

V for Vendetta

Ziyaretçi
Yapma başkanım biz kanımızla canımızla sizin için mücadele ediyoruz
İstifanızı tekrar gözden geçirmenizi rica ediyoruz
Biz her zaman yanınızdayız
Darbeye kalkışanların hepsi adalet önünde yargılanacak hiç merak etmeyin
Size söz veriyorum yapmayın bunu bize

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
uzdu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...