Partilerimizin Kadın Başkanlarına İthafen (1 Kişi İçeride)

Aktimur*

4. Dönem Hava Kuvvetleri Komutanı
Vatandaş
Partilerimize emek veren kadın başkanlarımıza ithafen;

Seçim sonrası ve öncesi bir çok paylaşım yapıldı. Bu paylaşımlar ile ilgili olarak bir açıklama yapma gereği duydum.

Partilerimizin ve Turan ittifakı' na ait başkanlık seçimi, komutanlık ataması, seçim çalışmaları ve seçim sonunda paylaşılan tüm görsellerin %90 ını tarafımca hazırlanmıştır.

Forumda bir kaç paylaşım içerisinde dikkatimi çeken husus, kutlamalarda sürekli erkek figürleri olduğu ile ilgili yazılar oldu. Bu durumun sebebi Turan ittifakı parti genel başkanlarının erkek olması ve oyun başkanı adayının erkek olması idi.

Hazırlamış olduğum görsellerde bulunan erkek figürler ittifak başkanlarını temsil eden figürlerdi.

Ben tarafsız kalmayı her zaman sevdim. Bu konuda samimiyetimi en iyi açıklayan görsel, oyun başkanlığında bir diğer aday olan Kadın Başkanımıza (ismini kullanmamamın sebebi dün açıklamalarında seçimden yorulduğunu artık gündeme gelmek istemediğini söylemesidir.) gazetemde görseli ile birlikte, benimde canı gönülden desteklemiş olduğum Sayın Oyun başkanımız @Ayhangünerr ' ile aynı oranda yer vermiş olmamdır.

Bunun altında bir art niyet aranmış olması beni derinden üzmüştür.

Bizler partimizde hiç bir ayrım yapmadan en adil şekilde görevleri paylaşmaktayız.

Emek harcamayan kimse görsellerimizde yoktur demedim, emek harcayan kişileri görselleştiriyorum da demedim. Ancak açıklama gereği duydum ve tekrar duyuruyorum. Görseller Turan ittifakı parti başkanlarını temsil eden görsellerdir. Parti genel başkanlarının tamamı erkektir.

Ben buraya özür mahiyetinde kadın başkanlarımıza bir görsel hazırlayıp iletmek istedim.

Başta @Kafirya , @mrym04 , @Belinay Mugul , @Perla Alina , @elifozdmr olmak üzere, Turan İttifakı Kadın Kolları ve Bizlerin Ayrım Yaptığını Düşünen Tüm Başkanlarımıza gelsin.

Kusurumuz oldu ise affola.

Aktimur* & Ayhangünerr

WhatsApp Image 2023-11-29 at 11.55.19.jpegWhatsApp Image 2023-11-29 at 11.55.19 (1).jpeg

mehmetalicakmak

YENİLİKÇİ DEMOKRASİ
Vatandaş
Partimizin medya patronu, Parti sekreteri, 4. Dönem Hava Kuvvetler Komutanı en önemlisi değerli kardeşim yaptığın herşey takdire şayan sen muhteşem bir detaysın. Bu ince düşüncenden dolayı seni tebrik ederim. Ve kadın başkanlarımız her zaman başımızın tacı ellerine emeklerine sağlık her alanda iyi ki varlar, hep var olacaklar tümüne saygılar

S

Sera*

Ziyaretçi
Öncelikle Merhaba.

Önceki paylaşımlar da birileri demişsiniz isim verebilirsiniz ben açık sözlü biriyim karşımdakinin de açık olması beni memnun eder eleştirileri yapan bendim hala da eleştirimin arkasındayım. Başkan adayı erkek diye full erkek görseli paylaşmanın bir mantığa sığdırılması benim açımdan geçerli ve tatmin olucak bir açıklama değil bakın ;

whatsapp-image-2023-11-29-at-11-55-19-jpeg.jpg

Ne güzel kadınlı erkekli fotoraf paylaşabiliyormuşsunuz demek ki bunun adaylıkla alakası yokmuş algıyla alakası varmış. Kendi şahsi fikrim bu açıklamanızdan dolayı değişmedi aksine daha da arkasında durmama sebebiyet verdi. Umarım oyundaki her bir kadınımız hak ettikleri değeri böyle vurgular yapmadan görebilir.

Bir dipnot daha yazıp konuyu uzatmıcam tartışmaya girmek gibi bir niyetim yok Ayhan başkanımız bu yorumları kişisel algılayıp bana kinleniyor olabilir kişisel algılamasını gerektircek bir durum yok kendisi başkanlığı sonuna kadar hak etti hakkıyla da 1. Ayını tamamlıcağını düşünüyorum ben sadece kendi fikirlerimi söylüyorum herkese karşı sadece size değil geçende Bozkurtun paylaşımı için dile getirmiştim bende eleştiriye açık biriyimdir benimde yanlışımı görürseniz lütfen söyleyin hoşuma gider kişisel algıya sürüklemeyin kısaca diceğim bu he genede sürüklemek istiyoruz diyorsanız benim için hiç sorun yok

Herkese keyifli oyunlar

Aktimur*

Vatandaş
Öncelikle Merhaba.

Önceki paylaşımlar da birileri demişsiniz isim verebilirsiniz ben açık sözlü biriyim karşımdakinin de açık olması beni memnun eder eleştirileri yapan bendim hala da eleştirimin arkasındayım. Başkan adayı erkek diye full erkek görseli paylaşmanın bir mantığa sığdırılması benim açımdan geçerli ve tatmin olucak bir açıklama değil bakın ;

Ekli dosyayı görüntüle 12292

Ne güzel kadınlı erkekli fotoraf paylaşabiliyormuşsunuz demek ki bunun adaylıkla alakası yokmuş algıyla alakası varmış. Kendi şahsi fikrim bu açıklamanızdan dolayı değişmedi aksine daha da arkasında durmama sebebiyet verdi. Umarım oyundaki her bir kadınımız hak ettikleri değeri böyle vurgular yapmadan görebilir.

Bir dipnot daha yazıp konuyu uzatmıcam tartışmaya girmek gibi bir niyetim yok Ayhan başkanımız bu yorumları kişisel algılayıp bana kinleniyor olabilir kişisel algılamasını gerektircek bir durum yok kendisi başkanlığı sonuna kadar hak etti hakkıyla da 1. Ayını tamamlıcağını düşünüyorum ben sadece kendi fikirlerimi söylüyorum herkese karşı sadece size değil geçende Bozkurtun paylaşımı için dile getirmiştim bende eleştiriye açık biriyimdir benimde yanlışımı görürseniz lütfen söyleyin hoşuma gider kişisel algıya sürüklemeyin kısaca diceğim bu he genede sürüklemek istiyoruz diyorsanız benim için hiç sorun yok

Herkese keyifli oyunlar
1- İsim vermek istesem verirdim sera bu konuda çekinecek biri değilimdir :) Ben polemik sevmiyorum.
2- Eleştirilerini dikkate aldıysam söyleyen dikkate alınacak biridir bu yüzden almışımdır.
3- Başkan adayı erkek diye demedim, Turan ittifakı kurucu başkanları erkek olması sebebi ile dedim hala çarpıtıyorsun.
4- Fikirlerinin değişip değişmemesi çok sorun değil benim açımdan ben bu paylaşımı senin gönlün olsun diye yazmadım.
5- Kadın başkanlarımız partilerimizde gereken değeri görüyorlar senin (feminen) vurgun ile bunun alakası yok emin ol. Bugün Börü partisi sözcüsü bir kadın, İşçi ve emekçi parti sözcüsü bir kadın ve yönetiminde 2 kadın var. Bizim partimizin yönetiminde 2 kadın oyuncu var :)
6- Tartışmaya girme niyetim benim asla yok zira tartışmaları sevseydim bugüne kadar herkesle tartışmak için bir sebep bulabilirdim.
7- Ayhan başkanımın bu paylaşımla çok bir alakası yok, Gönderiyi ben hazırladım sadece konuların odağı olan başkanımız onun partisinde olması sebebi ile iznini aldım ve Partideki kadın başkanlardan izin almasını rica ettim bu paylaşım için :)
8- Senin yanlışını görürsem söylerim bu konuda gayet açık fikirli biriyim. Senle bir sorunum yok :)

Tek seferde hepsine cevap verdiğimi düşünüyorum Sera keyifli oyunlar :)

S

Sera*

Ziyaretçi
1- İsim vermek istesem verirdim sera bu konuda çekinecek biri değilimdir :) Ben polemik sevmiyorum.
2- Eleştirilerini dikkate aldıysam söyleyen dikkate alınacak biridir bu yüzden almışımdır.
3- Başkan adayı erkek diye demedim, Turan ittifakı kurucu başkanları erkek olması sebebi ile dedim hala çarpıtıyorsun.
4- Fikirlerinin değişip değişmemesi çok sorun değil benim açımdan ben bu paylaşımı senin gönlün olsun diye yazmadım.
5- Kadın başkanlarımız partilerimizde gereken değeri görüyorlar senin (feminen) vurgun ile bunun alakası yok emin ol. Bugün Börü partisi sözcüsü bir kadın, İşçi ve emekçi parti sözcüsü bir kadın ve yönetiminde 2 kadın var. Bizim partimizin yönetiminde 2 kadın oyuncu var :)
6- Tartışmaya girme niyetim benim asla yok zira tartışmaları sevseydim bugüne kadar herkesle tartışmak için bir sebep bulabilirdim.
7- Ayhan başkanımın bu paylaşımla çok bir alakası yok, Gönderiyi ben hazırladım sadece konuların odağı olan başkanımız onun partisinde olması sebebi ile iznini aldım ve Partideki kadın başkanlardan izin almasını rica ettim bu paylaşım için :)
8- Senin yanlışını görürsem söylerim bu konuda gayet açık fikirli biriyim. Senle bir sorunum yok :)

Tek seferde hepsine cevap verdiğimi düşünüyorum Sera keyifli oyunlar :)
Bende tek tek cevap verip konuyu tamamen kapatayım yanlış ifade ettim sanırım

1- İsmimi veremezsin demedim nezaketen de olsa vermek istememiş olabilirsin diye düşünüp ismimi verebilirsin sorun yok demek istedim

2- Eleştirimi dikkate aldığın için zaten bende yorumda bulunmak istedim hazırladığın görselide beğendiğimi ifade ettim

3- Başkanlar evet erkek ama arkadaki kitlenin de hepsi erkek benim savunduğum durum buydu hadi öndekiler başkan arkadaki kitledikiler de mi başkan bunlar ufak ama önemli detaylar ve ne yazık ki biz bunları vurgulayınca yapılıyor benim parmak basmak istediğim konu buydu

4- Gönlüm olsun diye yaz yazma hiç sorun değil ben bildiklerimi her alanda yazmaya devam edicem

5- Feminen bir yaklaşım da bulununca görsel yapmak aklınıza geldi demek ki kendiniz düşünseniz benim birşey yapmama gerek kalmıcak

6- Tartışma yaratmak istemediğini biliyorum senide biliyorum sorun yok görselleri ben hazırladım dediğinde nasıl ya dedim senden beklemediğim bir yaklaşımdı bunuda vurguluyayım

Diğerlerine cevap vermeme gerek yok sanırım aynı şeyleri söylicem. Ayhan başkanada bu konu özelinde değil genel olarak bir dipnot düşmek istedim daha fazla konuyu işgal etmiyim

Derginde de oyundada başarılar dilerim keyifli oyunlar tekrardan

Aktimur*

Vatandaş
Bende tek tek cevap verip konuyu tamamen kapatayım yanlış ifade ettim sanırım

1- İsmimi veremezsin demedim nezaketen de olsa vermek istememiş olabilirsin diye düşünüp ismimi verebilirsin sorun yok demek istedim

2- Eleştirimi dikkate aldığın için zaten bende yorumda bulunmak istedim hazırladığın görselide beğendiğimi ifade ettim

3- Başkanlar evet erkek ama arkadaki kitlenin de hepsi erkek benim savunduğum durum buydu hadi öndekiler başkan arkadaki kitledikiler de mi başkan bunlar ufak ama önemli detaylar ve ne yazık ki biz bunları vurgulayınca yapılıyor benim parmak basmak istediğim konu buydu

4- Gönlüm olsun diye yaz yazma hiç sorun değil ben bildiklerimi her alanda yazmaya devam edicem

5- Feminen bir yaklaşım da bulununca görsel yapmak aklınıza geldi demek ki kendiniz düşünseniz benim birşey yapmama gerek kalmıcak

6- Tartışma yaratmak istemediğini biliyorum senide biliyorum sorun yok görselleri ben hazırladım dediğinde nasıl ya dedim senden beklemediğim bir yaklaşımdı bunuda vurguluyayım

Diğerlerine cevap vermeme gerek yok sanırım aynı şeyleri söylicem. Ayhan başkanada bu konu özelinde değil genel olarak bir dipnot düşmek istedim daha fazla konuyu işgal etmiyim

Derginde de oyundada başarılar dilerim keyifli oyunlar tekrardan
Konuyu işgal etme gibi bir durum yok.

Doğru bildiklerini söyleyeceksin ki bizde yanlış yaptıklarımızı bileceğiz.

O zaman konuyu yanlış anladık diyelim. Çünkü bu yapay zeka ile yapılan fotoğraflar yani arkadaki kitlenin erkek olmasını kadın olmasını ben seçemiyorum. Ben öndeki 5 ve 6 başkanın profillerini oluşturuyorum. Görselleri şuan inceledim arkadaki kitlenin tamamı erkek değil hatta cinsiyetlerini anlamak mümkün değil :)