sekreterliğe el konulmuştur @Büyük Mesut artık sekreterimizdir enoya kayyum atadık artık kendisi çaycıDeğerli Başkanonline Ailesi,
Partiler Birliği artık benimdir. Bu saatten sonra eno(EN1) Devri bitmiştir.
Partiler birliği ile gerekli kararları ilerleyen günlerde açıklayacağım.
Kamuoyuna duyurulur
Al senin olsun buradaki seytanliginda orda devam ettirdisin tabi siz haksızlık yemeyi çok çok seviyorsunuz yarın ne oluyor görünDeğerli Başkanonline Ailesi,
Kamuoyuna duyurulur
asdsafsdgsdgsdgsdgsdgPbnjn kurucusu saplakci umittir ondan onau almaniz lazım
afiyet olsun ohh seninkinide yedim 1.5 pideyle acıkmışımAl senin olsun buradaki seytanliginda orda devam ettirdisin tabi siz haksızlık yemeyi çok çok seviyorsunuz yarın ne oluyor görün
Pb yi tp yaptigimiz gunu hatırlıyonmu ⚽️asdsafsdgsdgsdgsdgsdg
Ne olucak acaba?Al senin olsun buradaki seytanliginda orda devam ettirdisin tabi siz haksızlık yemeyi çok çok seviyorsunuz yarın ne oluyor görün
Atacam şimdi rezil olacağını bilmiyor benle yarışıyorDeğerli Başkanonline Ailesi,
Kamuoyuna duyurulur
Alacam tabi. Senin tüm işleyişini diskalifiye ettim, kendi işleyişimle devam ettircem pb 'iAl senin olsun buradaki seytanliginda orda devam ettirdisin tabi siz haksızlık yemeyi çok çok seviyorsunuz yarın ne oluyor görün
at at at at haydi at atAtacam şimdi rezil olacağını bilmiyor benle yarışıyor
Darbeyle hak yemeyi unuttum onunda çok seviyorsunuz afiyet olsunDeğerli Başkanonline Ailesi,
Kamuoyuna duyurulur
ohhh karnım doydu iyicene .Darbeyle hak yemeyi unuttum onunda çok seviyorsunuz afiyet olsun
evet büşracımda ordaydı yazık herkes pbye gelmiş ele geçirip herkesi banlamıştık ümit nerde doktor ümit 17 yaşında karşı komşusuyla aynı wifide takılıyor neydi adı onunPb yi tp yaptigimiz gunu hatırlıyonmu ⚽️
Allahim keçilerime. Muğayet olDarbeyle hak yemeyi unuttum onunda çok seviyorsunuz afiyet olsun