Piyade Er Uğurcan Işık şehit oldu
Ali”lowZ” GÖKBUDUN NEFERİ / KİLİS MV Vatandaş 22 Ağu 2024 #8 Bu aziz vatan için ruhunu teslim eden kahraman askerlerimizin ruhu şâd olsun
KadirBey. Altın Ok Parti Bşk. Yasaklı Üye 41. Dönem Oyun Başkanı Vatandaş 22 Ağu 2024 #9 Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim. Şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim. Ruhu şaad, mekanı cennet olsun.
Ezan oldum dinmedim, bayrak oldum inmedim. Şehit oldum ölmedim. Adım Müslüman soyadım Türk benim. Ruhu şaad, mekanı cennet olsun.
ManisaliEmre Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️ Vatandaş 22 Ağu 2024 #13 Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah
Coşkun Karaosmanoğlu Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı 48. Dönem Oyun Başkanı 22 Ağu 2024 #15 Allah rahmet eylesin mekanı biz bilmeyiz amma hadis-i şerif üzerine cennetle müjdelenmiş bir mertebeye ulaşan Şehidim..ruhun şad olsun
Allah rahmet eylesin mekanı biz bilmeyiz amma hadis-i şerif üzerine cennetle müjdelenmiş bir mertebeye ulaşan Şehidim..ruhun şad olsun
ceyhun995 ATB Vatandaş 24 Ağu 2024 #17 Saatini vatan toprağa göre ayarlayan kardeşlerimiz ruhunuz şad olsun. Mekanını cennet bahçesinden bir bahçe olsun.
Saatini vatan toprağa göre ayarlayan kardeşlerimiz ruhunuz şad olsun. Mekanını cennet bahçesinden bir bahçe olsun.
SametÜnall1 47. Dönem Aydın Milletvekili Vatandaş 24 Ağu 2024 #18 Rabbim Mekanını cennet eylesin, Başımız Saolsun Vatan Sağolsun
Ali Ergün ALTIN OK| 49 . Dönem meclis başkanı 🏹 Vatandaş 24 Ağu 2024 #20 Mekanı cennet olsun inşallah