Selam, Benim öyle bir derdim yok. Ben aplamı buldum. Siz düşünün aplasız kalmayınSelam sayın BaşkanOnline oyuncuları bilgem göktürkün banlanması sonucu ablalık görevini üstlenecek sinsi birine ihtiyaç duyulduğunu görüyoruz bunun için içimizden birisi aday olabilir mi
Sen aplanı bulurken sinsilik vs bilgeme benzeterek bu kötü şeyleri dahil ederek mi buldun?🥹Selam, Benim öyle bir derdim yok. Ben aplamı buldum. Siz düşünün aplasız kalmayın
Bende buldum senoş benim aplam ama diğerleri yetim mi kalsınSelam, Benim öyle bir derdim yok. Ben aplamı buldum. Siz düşünün aplasız kalmayın
Hayır aplam . Vefa sevgi şefkat bekleyerek buldum.Sen aplanı bulurken sinsilik vs bilgeme benzeterek bu kötü şeyleri dahil ederek mi buldun?🥹
Senoş ilk benim aplamm olduBende buldum senoş benim aplam ama diğerleri yetim mi kalsın
Kesin bilgemi klonladı buHayır aplam . Vefa sevgi şefkat bekleyerek buldum.
Senin şu gukku kankini getir o benim aplam olsunCiddiyim öbür şekilde kabul etmiyorum . Benzetilebilecek bir tane bile yanım yok kendisine Allah benzetmesin zaten . Kelime zaten hoşuma gitmiyor ama Kadir o anlamda söylemiyorum dediği için bişey dememiştim . Art niyetle oluyorsa kırılırım 🥹
Hayır beeee sana kurban olsunlar. GalpCiddiyim öbür şekilde kabul etmiyorum . Benzetilebilecek bir tane bile yanım yok kendisine Allah benzetmesin zaten . Kelime zaten hoşuma gitmiyor ama Kadir o anlamda söylemiyorum dediği için bişey dememiştim . Art niyetle oluyorsa kırılırım 🥹
Kadirsuuuu sanada galp aplacıııımHayır beeee sana kurban olsunlar. Galp
Yok ya senoş come to başka bi yer 🥹#senoscometoaltınok
Sana Helin var arkadaşım onu apla yapayımSenin şu gukku kankini getir o benim aplam olsun
Ablam olması için +30 yaş olması lazımSana Helin var arkadaşım onu apla yapayım
Fokurduyor mu oda şimal gibi kdkdkdkdkSana Helin var arkadaşım onu apla yapayım
E o zaman bende olamam salak mısın EmirhanAblam olması için +30 yaş olması lazım
Yok ben daha çok fokurduyorum sjskzksmskFokurduyor mu oda şimal gibi kdkdkdkdk
KdkdkdkkdYok ben daha çok fokurduyorum sjskzksmsk