P
Prof. Dr. Enes
Ziyaretçi
Sayın Başkan online kardeşlerim
Az çok bileniniz vardır bilmeyeninize kendimi kısaca tanıtayım Ben Enes 2021'de beri Başkan online oyuncusuyum
Ve sahadaki çalışmalarımı hep birlikte görüyoruz ve sizinle birlikte bir destan yazmaya hazır mısınız şu ana kadar aday olup kazanan başkanlarınız hiç kazandıktan sonra size yardım etti mi size elinizi tuttu mu size şefkat gösterdi mi biz bu genelkurmay başkanlığa geleceğiz inşallah ben parayı yemek için gelmiyorum ben rahat kazanmak için gelmiyorum ben görev yapmak için geliyorum sizleri yardım etmek için geliyorum biliyorsunuz zaten ben her tarafta yardım yapan bir kişiyim siz ki biz yardım elçileri olmak istiyoruz Genel kurmay parasıyla kendime değil ha herkese eşit şekilde yardım yapacam ve bir oyu bile boşuna atmayın bir oy her şeyi değiştirir geçersiz atmayın gelin yardım ellerini tutmaya başlayalım halkımızın izniyle seçmenlerimizin izniyle inşallah bu Ramazan ayında bir kardeşlik ellerine hep birlikte yükümüzden o ağırlığı kaldıracağız
İstiklal marşı'mızın şu 4 kıtasını çok seviyorum
Korkma! Sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak,
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;
O benimdir, o benim milletimindir ancak.
Biz Bir Kampanya Başladık,
Her 1-10 level arası kardeşlerimize 50 yeşil taş atacağım geri almayacağız
1oy 1 oydur
Geçersiz diye bişey yok
Hadi Birlikte Başarma Zamanı
@Prof. Dr. Enes
Genel kurmay komutanlığı adayı
Bugün içinde vip 3 alacağım
Az çok bileniniz vardır bilmeyeninize kendimi kısaca tanıtayım Ben Enes 2021'de beri Başkan online oyuncusuyum
Ve sahadaki çalışmalarımı hep birlikte görüyoruz ve sizinle birlikte bir destan yazmaya hazır mısınız şu ana kadar aday olup kazanan başkanlarınız hiç kazandıktan sonra size yardım etti mi size elinizi tuttu mu size şefkat gösterdi mi biz bu genelkurmay başkanlığa geleceğiz inşallah ben parayı yemek için gelmiyorum ben rahat kazanmak için gelmiyorum ben görev yapmak için geliyorum sizleri yardım etmek için geliyorum biliyorsunuz zaten ben her tarafta yardım yapan bir kişiyim siz ki biz yardım elçileri olmak istiyoruz Genel kurmay parasıyla kendime değil ha herkese eşit şekilde yardım yapacam ve bir oyu bile boşuna atmayın bir oy her şeyi değiştirir geçersiz atmayın gelin yardım ellerini tutmaya başlayalım halkımızın izniyle seçmenlerimizin izniyle inşallah bu Ramazan ayında bir kardeşlik ellerine hep birlikte yükümüzden o ağırlığı kaldıracağız
İstiklal marşı'mızın şu 4 kıtasını çok seviyorum
Korkma! Sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak,
Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak.
O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak;
O benimdir, o benim milletimindir ancak.
Biz Bir Kampanya Başladık,
Her 1-10 level arası kardeşlerimize 50 yeşil taş atacağım geri almayacağız
1oy 1 oydur
Geçersiz diye bişey yok
Hadi Birlikte Başarma Zamanı
@Prof. Dr. Enes
Genel kurmay komutanlığı adayı
Bugün içinde vip 3 alacağım