Proje Tanıtım(Basın) (1 Kişi İçeride)

EN1

Mustafa Kemal Atatürk [#ElizabethKadir]
Vatandaş
@GüneyKrK : Sayın Başkanlarım, Sayın Yönetiçilerim, Kıymetli Abilerim Ablalarım
Oyuna Geldiğimden Bu Güne Çeşitli Projeleri Şahit olduk Şimdiki de Sizlerle Paylaşacagım BAŞKAN ONLİNE De Bir İlke İmza Atıyoruz Tabiki Yönetimin İzniyle.

Proje Şu Şekilde Olacaktır...
Milli Dayanışma İçin HALK OCAKLARI Kuracağım Bu Sayede Anlaşmalı Partilerle Gücümüze Güç Katacağız Güven, Ve Adaletli Bir Yönetim Olacaktır Ve Ocağa
Katılan Herkese

1-10 leveller Hafta'da 40.000.000 Destek Alacak ve orta okulu geçen 1 Ticari Depo, 1 Havalimanı Desteği Verilecektir.
Yüksek lisans almış olanlara VİP üyeliği Verilecektir.

Ocak'ta Cumhuriyet İlkesi Olduğundan Dolayı Ocak Başkanı 2 ayda 1 seçime girecek olup seçme ve seçilme uygun şekilde yapılacaktır.

Hayırlı Uğurlu Olsun...
Logosu Ve İzini Çok Yakında Yönetime Dilekçesi Verilecektir...
Hastanelik Bir İşim Olduğu çin Geçikti, Geçilmeden Dolayı Özür Dileriz...

Saygılarımla....

E

Emirhan'

Ziyaretçi
@GüneyKrK : Sayın Başkanlarım, Sayın Yönetiçilerim, Kıymetli Abilerim Ablalarım
Oyuna Geldiğimden Bu Güne Çeşitli Projeleri Şahit olduk Şimdiki de Sizlerle Paylaşacagım BAŞKAN ONLİNE De Bir İlke İmza Atıyoruz Tabiki Yönetimin İzniyle.

Proje Şu Şekilde Olacaktır...
Milli Dayanışma İçin HALK OCAKLARI Kuracağım Bu Sayede Anlaşmalı Partilerle Gücümüze Güç Katacağız Güven, Ve Adaletli Bir Yönetim Olacaktır Ve Ocağa
Katılan Herkese

1-10 leveller Hafta'da 40.000.000 Destek Alacak ve orta okulu geçen 1 Ticari Depo, 1 Havalimanı Desteği Verilecektir.
Yüksek lisans almış olanlara VİP üyeliği Verilecektir.

Ocak'ta Cumhuriyet İlkesi Olduğundan Dolayı Ocak Başkanı 2 ayda 1 seçime girecek olup seçme ve seçilme uygun şekilde yapılacaktır.

Hayırlı Uğurlu Olsun...
Logosu Ve İzini Çok Yakında Yönetime Dilekçesi Verilecektir...
Hastanelik Bir İşim Olduğu çin Geçikti, Geçilmeden Dolayı Özür Dileriz...

Saygılarımla....
Ben destekliyorum sizi partimiz olan pangeaya katılım sağlarsınız proje için sponsorluk anlaşması yapabiliriz