8-0lıymış avnide5-0 lıyım bende
8-0lıymış avnide5-0 lıyım bende
12-0 rekoru var konuşmayın8-0lıymış avnide
37-0 da varmış öyle diyorlar osmanlıdan kalma12-0 rekoru var konuşmayın
En yakın tarih tuzla diyeyim o zaman37-0 da varmış öyle diyorlar osmanlıdan kalma
Bu böyle sabaha kadar gidecek sıra sıra skorları söyleyelim bariEkli dosyayı görüntüle 17547susun az maçtayım
Maçtayım dedim bir şey demedim kiBu böyle sabaha kadar gidecek sıra sıra skorları söyleyelim bari
Bende magarsusla atışıyoruz ya onu söylüyorum dowjxowjdonw sıra sıra söyleyeceğiz skorları bu gidişleMaçtayım dedim bir şey demedim ki
Sezon sonu görüşürüz diyeyim ve susayım artık8-0lıymış avnide
Quaresma talisca gibi isimlerden sonra Rafa kim be biladerBende magarsusla atışıyoruz ya onu söylüyorum dowjxowjdonw sıra sıra söyleyeceğiz skorları bu gidişle
Quaresma ve Taliscanın yeri ayrıdır ama Rafa fena topçu be şampiyon olursak bu adam sayesinde olacağızQuaresma talisca gibi isimlerden sonra Rafa kim be bilader![]()
Zamanında aynısını falcao için dediler adamın gezmediği tiribün kalmadıQuaresma ve Taliscanın yeri ayrıdır ama Rafa fena topçu be şampiyon olursak bu adam sayesinde olacağız
Rafanın top sürüşü, hareketleri, hızı bu adamın çöp çıkma ihtimali 0Zamanında aynısını falcao için dediler adamın gezmediği tiribün kalmadı![]()
Görecez benim Info net kabileden geldi @E M İ R H A N bizim kabileyi bilir yanlış olmazRafanın top sürüşü, hareketleri, hızı bu adamın çöp çıkma ihtimali 0
Analiz işini azaltın hacıGörecez benim Info net kabileden geldi @E M İ R H A N bizim kabileyi bilir yanlış olmaz
İzle ve görAnaliz işini azaltın hacı
Asist kralı veya gol kralı yazıyorum sezon sonu toplanırız bu konuyaİzle ve gör![]()
TamamdırAsist kralı veya gol kralı yazıyorum sezon sonu toplanırız bu konuya![]()
21-22 sezonu gibi olacak kenara yaz diyorum sanaAnaliz işini azaltalım hocam