M
MAGARSUS
Ziyaretçi
Bundan çok değil 3 gün öncesine kadar ortadan kaybolan
Seçim gecesi zafer naraları atan bulunduğu ittifakın sahibini kendisi sanan
büşranın başkanlığını 700 post atarak kutlayan o postların her birisinde karşı ittifaka laf vurmaya çalışan.
Her fırsatta yönetimle gurur duyuyorum diyen.
Oyunun gelişimi için güya herşeyi yaptığını düşünen
Makam mevki umrumda değil diyen birisinin bugün acemilerin bile yapmayacağı hataları yaparak ağlayışını büyük bir hayranlıkla seyrettim
Zamanında size söylediğim gibi kızılelmasız yeniden doğuşsuz veya başka bir partisiz farketmiyor yapamazsınız yapamayacaksınız .
Çünkü nedenini siz zaten çok iyi biliyorsunuz algılarınızla insanları hak etmediği konuma soktunuz sizle olanın yanlışını sizden olmayanın doğrusuna değiştiniz.
Siz ya haklı sandınız kendinizi yada haklı olduğunuza inandırmaya çalıştınız .
insanlara karşı her fırsatta en ufak yapılan başarıyı biz yaptık yapamadığımızda siz yapamadınız muhabbeti yüzünden her zaman kaybetmeye mahkumsunuz .
Herkesin yüzü bir gün ortaya çıkar sizinde yüzünüz bu işte
O zaman ne diyoruz eeee nerede kalmıştık ?
Seçim gecesi zafer naraları atan bulunduğu ittifakın sahibini kendisi sanan
büşranın başkanlığını 700 post atarak kutlayan o postların her birisinde karşı ittifaka laf vurmaya çalışan.
Her fırsatta yönetimle gurur duyuyorum diyen.
Oyunun gelişimi için güya herşeyi yaptığını düşünen
Makam mevki umrumda değil diyen birisinin bugün acemilerin bile yapmayacağı hataları yaparak ağlayışını büyük bir hayranlıkla seyrettim
Zamanında size söylediğim gibi kızılelmasız yeniden doğuşsuz veya başka bir partisiz farketmiyor yapamazsınız yapamayacaksınız .
Çünkü nedenini siz zaten çok iyi biliyorsunuz algılarınızla insanları hak etmediği konuma soktunuz sizle olanın yanlışını sizden olmayanın doğrusuna değiştiniz.
Siz ya haklı sandınız kendinizi yada haklı olduğunuza inandırmaya çalıştınız .
insanlara karşı her fırsatta en ufak yapılan başarıyı biz yaptık yapamadığımızda siz yapamadınız muhabbeti yüzünden her zaman kaybetmeye mahkumsunuz .
Herkesin yüzü bir gün ortaya çıkar sizinde yüzünüz bu işte
O zaman ne diyoruz eeee nerede kalmıştık ?