Referandum HK. 🚨 (1 Kişi İçeride)

Manisalı Emre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Başkan Online'ın geleceğini belirleyecek olan kritik referandum sürecinde, halkımızın iradesinin tam anlamıyla yansıması için gerekli tüm tedbirleri almış bulunmaktayız. Bu çerçevede, referandum sandıklarının güvenliği en üst seviyede sağlanacaktır.

Ben, Manisalı Emre olarak, Kolluk Kuvvetlerim ile birlikte darbe girişimini desteklediğimi ve bu süreçte Genelkurmay Başkanı @Fatih TUTUK un yanında olduğumu beyan ederim. Bu girişimin başarılı olması için tüm gücümle çalışacağım ve referandum sandıklarının korunması, darbe sürecinin halkın iradesiyle taçlandırılması adına büyük önem taşımaktadır.

Her bir oy sandığının güvenliğinden sorumlu olduğumu ve sandıkların güvenliğini tehdit edebilecek her türlü girişime karşı kararlı bir şekilde müdahale edeceğimi bildiririm. Halkımızın iradesi bizim için en değerli unsurdur ve bu iradenin tam anlamıyla tecelli etmesi için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Referandum sürecinde her vatandaşımızın güven içinde oy kullanabilmesi için gerekli önlemler alınmıştır. Bu güveni sağlamak için biz, kolluk kuvvetleri olarak görevimizin başında olacağız.

#IşıklarYanıyor
#KollukOrduİleBeraber

Manisalı Emre
46. Dönem Kolluk Kuvveti

IMG_3172.png