Sahte Aşk Değil Tek Aşk 🦅🖤🤍 (1 Kişi İçeride)

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Pendikspor 2 nciyi vurdu ama uzulmeyin. Besiktas kalkar ayaga.

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Dalga kechmeyin lutfen her bir takimin dususu ola bilir. Fenerbahceninse Galatasarayinda zaman zaman boyle dususleri oldu. Ben bir Fenerbahceli olarak. Besiktasinda kotu gunlerden kurtulacagina inaniyorum. Turk futbolu icin bu takimlarin dususde olmasinin kimseye Turkiyeye yarari olmaz. Tum Turk kulublerine basarilar dilerim

U

ugur3301

Ziyaretçi
Dalga kechmeyin lutfen her bir takimin dususu ola bilir. Fenerbahceninse Galatasarayinda zaman zaman boyle dususleri oldu. Ben bir Fenerbahceli olarak. Besiktasinda kotu gunlerden kurtulacagina inaniyorum. Turk futbolu icin bu takimlarin dususde olmasinin kimseye Turkiyeye yarari olmaz. Tum Turk kulublerine basarilar dilerim
Bu düşünce tarzından dolayı seni tebrik ederim.

T

TürkAslan54

Ziyaretçi
👀

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240120_205535_Instagram.jpg
    Screenshot_20240120_205535_Instagram.jpg
    311.3 KB · Görüntüleme: 21

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
Aynen öyle başkanım, bu mesajınızdan ötürü sizi tebrik ediyorum 👏

Z

ZORBEY42

Ziyaretçi
Sera kimi desteklediysen kaybetti 3 gündür, yarın Trabzon’u destekler misin lütfen bişey deneyeceğiz 🥳