📰“Saltanat Sistemi Getireceğim”📰 (2 Kişi İçeride)

Başkanım Medya

Yeni Üye
Vatandaş
“Saltanat Sistemi Getireceğim”

4 Eylül’de Başkanım medyanın gerçekleştirdiği röportajda başkan adayı Deniz, oyundaki seçimlere dair planlarını ve stratejilerini anlattı. İşte röportajdan öne çıkanlar:

---

📰“Başkanım seçilirseniz oyunda hangi yenilikleri getirerek halkın hayatını kolaylaştırmayı planlıyorsunuz?📰

Oyun başkanı olursam hiç bir yenilik getirmeyeceğim, yapacağım tek şey sanırım saltanat sistemini getirmeye çalışmak olucaktır benim ardımdan tahtıma torunlarım otursun istiyorum halk bizi böyle bağrına basıcak.

📰Ciddiyseniz devam edelim📰

ciddiyim söylediklerim bu şekilde yayınlanyın.

📰Rakiplerinizle nasıl bir stratejiyle yarışacaksınız📰

rakiplerimiz karşısında stratejik hamleler düşünmedik, öncelikle rakiplerimiz bizim gücümüze yetişmeli ki o zaman strateji yapalım ancak kurtuluş ittifakı BOZOK gibi sağlam bir yapı olmadığından bu hiç bir zaman gerçekleşmeyecek. Bu nedenle bizim şuanki önceliğimiz gücümüzü korumak.

📰"Ekonomiyi ve kaynak yönetimini iyileştirmek için planlarınız neler?"📰

Forumda bir konudada seçim vaadim
olarak vergi ödüllerinin arttırılmasını sağlayacağım demiştim enflasyona kafa tutacağız yastık altından dövizleri çıkarıp bozduracağız, bunun için uğraşacağız ama bakalım nasip kısmet ileride göreceğiz belki de uğraşmam

📰Oyunculara bir mesaj vermek isteseydiniz, ne söylerdiniz📰

Burdan tüm kurtuluş ittifakındaki dostlarıma sesleneyim o zaman, yol yakınken gelin vazgeçin bu sevdadan bozok düşmez bozok kaybetmez."

📰Diyen denizin sıradaki hedefleri nelerdir hep beraber izleyip göreceğiz

📌 Not: Röportajın tamamı yayınlanacaktır. Başkan adayı Deniz, görüşmelerin sadece Yayıncı ve Başkan Ailesi tarafından kaldırılabileceğini onaylamıştır.

Son düzenleme:

bualpra

58. Dönem meclis başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
“Saltanat Sistemi Getireceğim”

4 Eylül’de Başkanım medyanın gerçekleştirdiği röportajda başkan adayı Deniz, oyundaki seçimlere dair planlarını ve stratejilerini anlattı. İşte röportajdan öne çıkanlar:

---

“Yenilik getirmeyeceğim, saltanat sistemi kuracağım”

Başkan seçilmesi halinde neler yapacağını sorduğumuzda Deniz, dikkat çekici bir cevap verdi:

> “Oyun başkanı olursam hiç bir yenilik getirmeyeceğim. Yapacağım tek şey sanırım saltanat sistemini getirmeye çalışmak olacaktır. Benim ardımdan tahtıma torunlarım otursun istiyorum. Halk bizi böyle bağrına basacak.”

Rakiplere karşı strateji: Birlik ve dostluk

Deniz, seçim yarışındaki stratejisini ise şu sözlerle anlattı:

> “Stratejik hamleler düşünecek, öncelikle rakiplerimiz bizim dostumuz. Onları bir araya getirip konuşacağız. Onların mutlu olduğu ittifaklarla yolumuza devam edeceğiz. Bizim için en önemli şey birliktir. Bizim gücümüzün önceliğimizin gücümüzü korumak.”

Ekonomi ve kaynak yönetimi

Ekonomiyle ilgili planlarını sorduğumuzda, aday şunları kaydetti:

> “Forumda bir konuda seçim vaadim olarak vergi ödüllerinin arttırılmasını sağlayacağım demiştim. Enflasyona kafa tutacağız, yastık altından dövizleri çıkarıp bozduracağız. Bunun için uğraşacağız ama bakalım nasip kısmet, ileride göreceğiz.”

Oyunculara mesaj

Deniz, röportajın sonunda oyunculara seslendi:

> “Burdan tüm kurtuluş ittifakındaki dostlarıma sesleniyorum. O zaman, yan yana geldik, vazgeçin bu sevdadan. Bozdurmasak da bozuk kaybetmeyiz.”

📌 Not: Röportajın tamamı yayınlanacaktır. Başkan adayı Deniz, görüşmelerin sadece Yayıncı ve Başkan Ailesi tarafından kaldırılabileceğini onaylamıştır.
röportajı olduğu gibi yayınlayın chat gpt ile elden geçirmeyin söylenmeyen şeyler paylaşılmış.

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
@D E N İ Z başkandan saatlerdir haber alamıyoruz. İttifak olarak çok endişeliyiz sanırım kaçırılan ilk oyun başkanı olarak tarihe geçecek. Bu röportajı kim verdi bilmiyoruz😂

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Şimdi Deniz başkan cepten aradı aynen şunu söyledi;

Darbeci @KadirA beni kaçırdı. Şuan beypazarı almak için markete gitti diye arayabildim. Banını kaldırana kadar beni salmayacakmış. Beni kurtarın dedi. Kolluk kuvvetlerini göreve çağırıyorum 😂

bualpra

58. Dönem meclis başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Şimdi Deniz başkan cepten aradı aynen şunu söyledi;

Darbeci @KadirA beni kaçırdı. Şuan beypazarı almak için markete gitti diye arayabildim. Banını kaldırana kadar beni salmayacakmış. Beni kurtarın dedi. Kolluk kuvvetlerini göreve çağırıyorum 😂
yuh artık kadir aydından bu kadarını beklemezdim

Vizyon Medya

Doğru bilgi, güçlü vizyon.
Vatandaş