Samet Başkan’dan Selamlar (1 Kişi İçeride)

Samet Sarsılmaz

Samet Sarsılmaz
Vatandaş
Öncelikle bütün başkan online camiasını selamlıyorum.

Bazı nedenler ve özel hayat yoğunluğu ve süreklilik açısından ara verdiğim oyuna merak açısından bakmak istedim. Bu sırada başkan forumada bir göz atmayı kesinlikle unutmadım. Daha önceki aylarda günde 10-15 saat oynadığımız günümüzün çoğunluğunun geçtiği bu oyunda sivil hayatta veya sosyal ortamda çok içten ve güzel kişiler ile tanışıp onlarıda hayatımızın bir köşesine ilerleyen zamanlarda ' İŞTE BEN BU KİŞİLER İLE BİR TELEFON OYUNUNDA RASTGELE TANIŞTIM. İYİKİDE TANIŞMIŞIM. VAYY BEE...' diye sözler söyleyip onları güzel şekilde yad eteceğiz ve birkez daha mutlu olacağız. Askerlik mesleğine geçiş yaptığım ve de iş sivil hayatımın yoğun olması sebebiyle bayağı giriş yapmamıştım. Girip gördüm. Oyun kişiler herşey değişmiş. Sabahlara kadar sesli görüşmeler yaptığımız herkes teker teker gitmiş. Oyun çok güzelleşmiş. Bu konuda Oyun Yönetimini Tebrik ediyorum. İnşallah daha iyi bir şekilde düznlemeler daha iyi bir şekilde başarılar elde edersiniz. Tüm herkese iyi geceler diliyorum. Ayrıca selam vermek istediğim bazı kişilerde var tabii...

En başta çok değerli başkanım @Belinay Mugul
Değerli arkadaşım @Fettah Özdemir
Zamanında iyi güzel şekilde mesai yaptığımız @CB36
Aynı şekilde KIZILELMA çatısı altında savaştığımız @KURT 77

Özellikle bu isimlere selam yollamak istiyorum.
Unuttuğum diğer kişiler kusura bakmasın. Dediğim gibi çoğu kişi oyunu bıraktığı için onları göremedim.
Tekrardan iyi geceler diliyor, herkesi saygıyla selamlıyorum...

(ESKİ) KOALİSYON Partisi Kurucu Genel Başkanı
(ESKİ) KIZILELMA Partisi 4. Genel Başkanı
(ESKİ MİLLİYETÇİ KURULUŞ Partisi 3. Kurucu Genel Başkanı

22. DÖNEM HATAY BELEDİYE BAŞKANI
23. 24. DÖNEM MALATYA BELEDİYE BAŞKANI
25. DÖNEM MANİSA BELEDİYE BAŞKANI
26. DÖNEM MALATYA BELEDİYE BAŞKANI
5. 6. 7. DÖNEM HATAY MİLLETVEKİLİ
11. DÖNEM RİZE MİLLETVEKİLİ
14. DÖNEM SAMSUN MİLLETVEKİLİ
15. DÖNEM ANKARA MİLLETVEKİLİ

SAMET SARSILMAZ.

Moderatörün son düzenlenenleri:
J

Juvanes*

Ziyaretçi

Hoş geldin @Samet Sarsılmaz

Başlığınız ve mesajınız düzenlenmiş olup, formata uygun hale getirilmiştir. Sizin özelinizde herkese kuralı tekrar hatırlatalım.

K

KURT 77

Ziyaretçi
Aleykümselam samet kardeşim.

Mesleğin hayırlı olsun , yolun açık olsun inşallah 🙏 beraber çok güzel mücadeleler verdik dediğin gibi Kızılelma da parti baskanligida yaptın Cansın 🙏 tekrar dönmen dileği ile.