Sandıklar Say say bitmiyor! - Gece Haberleri (1 Kişi İçeride)

Vizyon Medya

Doğru bilgi, güçlü vizyon.
Vatandaş
Normal şartlarda açıklanması beklenen milletvekili seçim sonuçları henüz kamuoyuna duyurulmadı. Seçim sürecini yakından takip eden forum kullanıcıları merak içinde beklerken, gözler artık 00.30’da yapılacak koltuk dağıtımı duyurusuna çevrildi.

📊 Meclis aritmetiğinin nasıl şekilleneceği, ittifakların ve partilerin kaç sandalye elde edeceği büyük bir merak konusu. Özellikle oy oranlarının birbirine yakınlığı, sonuçların siyasi dengeleri doğrudan etkileyeceğine işaret ediyor.

📰 Vizyon Medya olarak seçim sonuçlarını anbean takip ediyor, 00.30’daki resmi açıklamayı sizlere ilk elden aktaracağımızı bildiriyoruz.

O A B İ

A D İ N🎗️ Parti Sözcüsü 57&46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Ülke genelinde elektrik kesintileri yaşandığı söyleniyor. Tüm yol arkadaşlarımızı trafoları kontrol etmeye şey pardon sandıklara sahip çıkmaya davet ediyorum.

O A B İ

Vatandaş
Hayır neden hiçbir parti yöneticisi yok forumda. Milletvekili listesi hazırlayan bir tek ben mi varım az ses verin 😂

O A B İ

Vatandaş
Milletvekili listesine bir buton ekleyelim.
🔲 Her zamankinden.

Şeklinde. Bunu seçersek her ay vekil olarak seçilen isimler otomatik vekil listesine eklensin. Ben de kurtulurum her ay V I Z Y O N E R M İ M A R yazmaktan 😂

O A B İ

Vatandaş
Sanırım açıklanmayacak yatın gençler 😂😂