Değerli BaşkanOnline Oyuncuları Bu platform, hepimizin eğlenceli vakit geçirmek, stratejik düşüncelerimizi geliştirmek ve birbirimizle dostça rekabet etmek için bir araya geldiği bir alan. Ancak son zamanlarda, oyunda yaşanan tartışmaların gerçek hayata taşındığını ve oyuncular arasında olumsuz söylemlere yol açtığını üzülerek gözlemledik.Unutmayalım ki BaşkanOnline yalnızca bir oyun. Bu oyunda hepimiz farklı roller üstleniyoruz, ancak gerçek hayatta hepimiz saygıyı hak eden bireyleriz. Rekabet ne kadar kızışırsa kızışsın, birbirimize olan saygımızı ve nezaketimizi korumamız en önemli önceliğimizdir.Hiçbir oyun, insanların birbirini üzmesine, incitmesine veya kötü hissettirmesine değer değildir. Hepimiz bu platformda keyif almak ve güzel anılar biriktirmek için bulunuyoruz. Bu yüzden, yazışmalarımızda ve tartışmalarımızda:
Saygılı bir dil kullanmaya,
Eleştirilerimizi yapıcı bir şekilde ifade etmeye,
Karşımızdakinin de bir insan olduğunu unutmamaya özen gösterelim.Hepimiz bu topluluğun bir parçasıyız ve bu topluluğu daha güzel bir yer haline getirmek bizlerin elinde. Birbirimize olan saygımızı kaybetmediğimiz sürece, bu oyun yalnızca daha eğlenceli ve anlamlı olacaktır.
Bu noktada oyun yönetiminin de bu hususlara dikkat etmesi, tartışmaları ve olumsuz ortamları engellemek adına adil ve yapıcı bir tutum sergilemesi büyük önem taşımaktadır. Oyuncuların birbirine saygılı davranmasını sağlamak ve huzurlu bir oyun ortamını korumak adına, oyun yönetiminden gerekli düzenlemelerin ve müdahalelerin yapılmasını rica ediyorum.
Her kese iyi oyunlar dilerim
Saygılı bir dil kullanmaya,
Eleştirilerimizi yapıcı bir şekilde ifade etmeye,
Karşımızdakinin de bir insan olduğunu unutmamaya özen gösterelim.Hepimiz bu topluluğun bir parçasıyız ve bu topluluğu daha güzel bir yer haline getirmek bizlerin elinde. Birbirimize olan saygımızı kaybetmediğimiz sürece, bu oyun yalnızca daha eğlenceli ve anlamlı olacaktır.
Bu noktada oyun yönetiminin de bu hususlara dikkat etmesi, tartışmaları ve olumsuz ortamları engellemek adına adil ve yapıcı bir tutum sergilemesi büyük önem taşımaktadır. Oyuncuların birbirine saygılı davranmasını sağlamak ve huzurlu bir oyun ortamını korumak adına, oyun yönetiminden gerekli düzenlemelerin ve müdahalelerin yapılmasını rica ediyorum.
Her kese iyi oyunlar dilerim