Saygı ve Nezaket: Oyunda da Hayatta da Önemli (2 Kişi İçeride)

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Değerli BaşkanOnline Oyuncuları Bu platform, hepimizin eğlenceli vakit geçirmek, stratejik düşüncelerimizi geliştirmek ve birbirimizle dostça rekabet etmek için bir araya geldiği bir alan. Ancak son zamanlarda, oyunda yaşanan tartışmaların gerçek hayata taşındığını ve oyuncular arasında olumsuz söylemlere yol açtığını üzülerek gözlemledik.Unutmayalım ki BaşkanOnline yalnızca bir oyun. Bu oyunda hepimiz farklı roller üstleniyoruz, ancak gerçek hayatta hepimiz saygıyı hak eden bireyleriz. Rekabet ne kadar kızışırsa kızışsın, birbirimize olan saygımızı ve nezaketimizi korumamız en önemli önceliğimizdir.Hiçbir oyun, insanların birbirini üzmesine, incitmesine veya kötü hissettirmesine değer değildir. Hepimiz bu platformda keyif almak ve güzel anılar biriktirmek için bulunuyoruz. Bu yüzden, yazışmalarımızda ve tartışmalarımızda:
Saygılı bir dil kullanmaya,
Eleştirilerimizi yapıcı bir şekilde ifade etmeye,
Karşımızdakinin de bir insan olduğunu unutmamaya özen gösterelim.Hepimiz bu topluluğun bir parçasıyız ve bu topluluğu daha güzel bir yer haline getirmek bizlerin elinde. Birbirimize olan saygımızı kaybetmediğimiz sürece, bu oyun yalnızca daha eğlenceli ve anlamlı olacaktır.
Bu noktada oyun yönetiminin de bu hususlara dikkat etmesi, tartışmaları ve olumsuz ortamları engellemek adına adil ve yapıcı bir tutum sergilemesi büyük önem taşımaktadır. Oyuncuların birbirine saygılı davranmasını sağlamak ve huzurlu bir oyun ortamını korumak adına, oyun yönetiminden gerekli düzenlemelerin ve müdahalelerin yapılmasını rica ediyorum.
Her kese iyi oyunlar dilerim

isimsiz

Yeni dönem başlıyor, birlikte güçlü olalım!
Vatandaş
Senin bu konuda duyarlı ve yapıcı yaklaşımını gerçekten takdir ediyorum. BaşkanOnline'ın amacı eğlenmek, stratejik düşünmek ve dostça rekabet etmektir. Rekabet ne kadar heyecanlı olsa da, saygıyı ve anlayışı ön planda tutmak hepimizin sorumluluğudur. Bu platformda keyif alırken, birbirimize nazik ve yapıcı bir dil kullanmak çok önemli. Oyun yönetimi de bu ortamı korumak için adımlar atmalı.
Hep birlikte daha güzel zamanlar geçireceğimize inanıyorum. Sana da iyi oyunlar dilerim

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik Partisi Parti Başkan Vekili
Vatandaş
Sözlerinize katılıyorum başkanım. Bir oyun uğruna bu kadar küçülmeye gerçek hayatta bir takım seviyesiz eylemler yapmaya değmez. Daha önceden de belirttiğim gibi karşı karşıya da olsak bize karşı saygınızdan ödün vermediğiniz ve nezaketinizle desteklediğiniz bir dostluğu yürütmemizde emeğiniz büyük. Oyunun huzurunun alışması gerektiğine yönelik yapıcı eleştiriler için sizi takdir ediyorum. Şansım adıma da göstermiş olduğunuz dostluk için çok teşekkür ederim 🙏

Dostluğumuz kardeşliğimiz daim olsun başkanım 🇦🇿🇹🇷

Xəlil Xəlilzadə

Azerbaycan Türk Birliği Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Sözlerinize katılıyorum başkanım. Bir oyun uğruna bu kadar küçülmeye gerçek hayatta bir takım seviyesiz eylemler yapmaya değmez. Daha önceden de belirttiğim gibi karşı karşıya da olsak bize karşı saygınızdan ödün vermediğiniz ve nezaketinizle desteklediğiniz bir dostluğu yürütmemizde emeğiniz büyük. Oyunun huzurunun alışması gerektiğine yönelik yapıcı eleştiriler için sizi takdir ediyorum. Şansım adıma da göstermiş olduğunuz dostluk için çok teşekkür ederim 🙏

Dostluğumuz kardeşliğimiz daim olsun başkanım 🇦🇿🇹🇷
Rica ederim baskanim her daim dedigim gibi rakip ola biliriz düşman değiliz sonuçta bir oyun oyun için hiç kimse bir birindən kırılmasın Dostluğumuz daim olsun bende size teşekkür ederim başkanım🇦🇿🇹🇷