Saygıdeğer BaşkanOnline Yönetimine; (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan EMRE YILMAZ 1907
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Saygı Değer başkanonline Yönetimi Çok saygıdeğer Kullanıcılar ve Parti yöneticileri Bildiğiniz üzere; Tehditvari konuşmalar ve Mesleklere hakaret kişiye hakaret içeren konuşmalar maalesef düzgün bir konuşma üslubuna ve İnsanlık vazifesine yakışmayan durumlar ortaya çıkarır. Bu anlamda Saygı Değer Yönetimin bu şikayetimi dikkate almasını önemle rica ediyorum. Bakınız Aşağıda bulunan görsel de Magarsus adlı kullanıcı beyefendi nin kullandığı cümleler doğruluk ve insanlık nağmına yakışan cümleler mıdır? Kararı çok kıymetli yönetime bırakıyorum. Oyunda evet bir heyecan ya da atışma tartışma adına her ne denirse olmalı ama bence bu kadarı mesleki olarak söylenmesi de kırıcı olmaktadır. Saygılarımla @BaşkanOnline

Ekli dosyalar

• Screenshot_20240819_154715_BaskanOnline.jpg
    Screenshot_20240819_154715_BaskanOnline.jpg
    403.2 KB · Görüntüleme: 49

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
insanların adıyla nickiyle dalga geçersen yok ben soğan sevmem sebze yemem bilmem ne dalga geçersen cevabını alırsın düne kadar kefiller sayesinde bu oyuna zar zor döndüğünü unutmamanı ve bundan sonraki hareketlerinide buna göre dikkat ederek yapmanı öneriyorum varsa bir şikayetin raporlar geçersin oyun içinden alınan benim rızam olmadan forumda karalama kampanyası yapmaya çalıştığın bu görsel içinde ben yönetime çağrıda bulunuyorum bu arkadaşın ceza alması yönünde

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Sevmediğim yiyecekleri söylerken size soracak değilim, arkadaş biber dedi ben bir şey dedim mi hayır? Bilip bilmeden konuşmayınız kimseyle dalga geçtiğim yoktur Sayın Magarsus bey. Yine saygıda kusur etmiyoruz biz

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Sevmediğim yiyecekleri söylerken size soracak değilim, arkadaş biber dedi ben bir şey dedim mi hayır? Bilip bilmeden konuşmayınız kimseyle dalga geçtiğim yoktur Sayın Magarsus bey. Yine saygıda kusur etmiyoruz biz
sevmediğin yiyecekleri söylerken bana soracak değilsin adamın nicki menemenli soğan diye alay ediyorsun bende sevmediğim insanlara birşeyler yazarken sana soracak değilim şimdi git yönetime ağla biraz daha

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
Alay etmiyorum yine söylüyorum soğan sevmem demek zaten sevmediğimi söylediğim bir cümle adamla alıp veremediğim yok, ağlayacak duvar aramıyorum ben kötü niyet arıyorsanız kendinizde arayın bende değil

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
Alay etmiyorum yine söylüyorum soğan sevmem demek zaten sevmediğimi söylediğim bir cümle adamla alıp veremediğim yok, ağlayacak duvar aramıyorum ben kötü niyet arıyorsanız kendinizde arayın bende değil
benimde söylemlerim seni sevmediğim yönünde bunda ne var seni sevmek zorunda değilim saygıda duymak zorunda değilim :cool:

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
ama sen çok ağlıyon konuyu çarpıtma böyle gelip konu açınca birşeyler değişmeyecek ki ben emre gidiyorum gibi mesela

E

EMRE YILMAZ 1907

Ziyaretçi
İnsanlara saygı duymak erdemdir. Tavrınız yanlış Saygılarımla

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
56. Dönem Oyun Başkanı
rakipler zayıflamış buna kalmışız tartışmaya nerde o eski rakipler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...