SEÇİM SONUÇLARI AÇIKLANMASINDA CANLI YAYIN YAKINDA! (10 Kişi İçeride)

Canlı Yayın Platformu

• Youtube

Kullanılan: 43 67.2%
  • Discord

Kullanılan: 2 3.1%
  • İnstagram

Kullanılan: 18 28.1%
  • Twitch

Kullanılan: 6 9.4%

• Kullanılan toplam oy
    64

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Her ne kadar bugün yanlışlıkla seçim sonuçları ilk etapta tamamen açıklansa ve heyecanını yitirse de; bundan sonraki seçimlerde İnstagram ya da Discord üzerinden canlı yayın açılarak seçim sonuçlarının açıklanması sırasında 1 saat boyunca yayın yapılması fikri oluşmuştur.

Sizlerden platform/fikir konusunda öneri ve istekler bu konudan toplanacak olup,
Discord üzerinden olası bir yayında kaç kişi izler?
İnstagram üzerinden olası bir yayında kaç kişi izler?
Hangi platform üzerinden daha sağlıklı olur gibi soruların yanıtını beklemekteyiz.

Herkese iyi oyunlar dileriz.

Hasanc57

* İLELEBET ALTIN OK NEFERİ*
48. Dönem Oyun Başkanı
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Her ne kadar bugün yanlışlıkla seçim sonuçları ilk etapta tamamen açıklansa ve heyecanını yitirse de; bundan sonraki seçimlerde İnstagram ya da Discord üzerinden canlı yayın açılarak seçim sonuçlarının açıklanması 1 saat boyunca yayın yapılması fikri oluşmuştur.

Sizlerden platform/fikir konusunda öneri ve istekler bu konudan toplanacak olup,
Discord üzerinden olası bir yayında kaç kişi izler?
İnstagram üzerinden olası bir yayında kaç kişi izler?
Hangi platform üzerinden daha sağlıklı olur gibi soruların yanıtını beklemekteyiz.

Herkese iyi oyunlar dileriz.
Bence Instagram daha anlamli olur. Neticede herkeste discort olmam durumu olabilir.

Alparslan

19. Dönem Meclis Başkanı - İlk Adım Parti Başkanı
Vatandaş
Eğer dijital ekran instagram canlı yayınına entegre edilebilirse çok harika ve kusursuz bir yayın olacaktır ama yayını fon müzikleri ve tartışmalarla süslemek gerekir. Yorumcular oyun yöneticisi moderatörlüğünde seçim yasaklarını da göz önüne alarak tarafsız ama heyecan dolu konuşmalarla dikkat çekebilir. YouTube üzerinden bir canlı yayında yapılabilir. Seçim sonuçları geç açıklandığı için 1 saat belki çok gelebilir ama 30-40 dakikalık bir yayın dikkat çekebilir.

JR Mehmet (Lider)

ÖVİP 🫶 48. DÖNEM MECLİS BAŞKANI 🏛
Vatandaş
Youtube üzerinden yayın daha güzel olabilir. Kulağa daha hoş geliyor.

Son düzenleme:

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Eğer dijital ekran instagram canlı yayınına entegre edilebilirse çok harika ve kusursuz bir yayın olacaktır ama yayını fon müzikleri ve tartışmalarla süslemek gerekir. Yorumcular oyun yöneticisi moderatörlüğünde seçim yasaklarını da göz önüne alarak tarafsız ama heyecan dolu konuşmalarla dikkat çekebilir. YouTube üzerinden bir canlı yayında yapılabilir. Seçim sonuçları geç açıklandığı için 1 saat belki çok gelebilir ama 30-40 dakikalık bir yayın dikkat çekebilir.
Youtube da mantıklı geldi. Anket oluşturduk.

Kaan Yüksel

Yakamoz Partisi Kurucu Başkanı
39. Dönem Oyun Başkanı
Yorumcular bence eklenmeli güzel heyecanlı bir zaman geçirir herkes açıklanana kadar.
İlk yorumcu olmaya talibim.
Diğer yorumcuda Alparslan olmasını talep ediyorum.

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Yorumcular fikri oldukça hoş bence parti liderleri de konuk olup açıklama yapıp kendi analiz ekiplerinin hesaplamaaları doğrultusunda beklentilerini, temennilerini ve mesajlarını iletebilir.
Saygı çevçevesinde olacağını düşünmüyorum.

ErenA

Bozkurt Harekat 🐺
Vatandaş
Bu 3 platform arasından Youtube daha mantıklı ancak kick veya Twichde düşünülebilir o tür platformlarda oyuncu sayısıda fazla olduğundan oyuna üye çekimide olabilir yönetime maddi kaynakta sağlanabilir. Tabi kaç oyuncu bu platformları kullanıyordur bilemiyorum.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bu 3 platform arasından Youtube daha mantıklı ancak kick veya Twichde düşünülebilir o tür platformlarda oyuncu sayısıda fazla olduğundan oyuna üye çekimide olabilir yönetime maddi kaynakta sağlanabilir. Tabi kaç oyuncu bu platformları kullanıyordur bilemiyorum.
Twich konusunda bilgili arkadaşlar yok mu burada :)
Oyuncu çekimi olabilecekse daha iyi olabilir.

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Twich konusunda bilgili arkadaşlar yok mu burada :)
Oyuncu çekimi olabilecekse daha iyi olabilir.
Mantıklı Başkanım. twichi sayısız kişi kullanıyor ve bir çok alanda oyun oynayan arkadaşlar görüp gelebilir. bedavadan reklam yapılır hemde yönetim için ek gelir kaynağı olur @ErenA bu fikri için tebrik ederim. doğrusu mantıklı bir adım olur tabi ne kadar zaman ayrılır orasını bilemem . ama her seçimde şöyle 1 saat bile yayın yapılsa 3-5 üye gelse kar kardır.