Seçimler Hk. 2 (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Kaan Yüksel
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K

Kaan Yüksel

Ziyaretçi
Merhaba Sayın Başkan Online Yönetimi

İlgili konular hakkında bugün açıklama yapılacak dendi ama hala yapılmadı.

Bu konuya artık çözüm getirebilirmiyiz?

@baskanonline
@Gonca
@Uğur.
@Umut

Kolay gelsin
Hayırlı akşamlar.

Kaan Yüksel
39.Dönem Oyun Başkanı

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Saygideyer Mahmut baskan bence aciklama yapilmasin. Oldugu kibi kalsin oylama sistemi. Hich bir deyisikliye gerek yok. Her hangi bir deyisiklik olursa bu durumdan ittifaklar yararlanir. Bildigim kadariylada oyun yonetimi ittifaklara karshi. Belediyye baskanlarinin milletvekillerinin oyu 2 sayilsa. Iktidar olan ittifak her zaman iktidar olur. Partiler soylemiyorum cunki partiler ittifaksiz tek basina mucadele edemiyorlar. Bazi partileri cikmak sartiyla

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Saygideyer Mahmut baskan bence aciklama yapilmasin. Oldugu kibi kalsin oylama sistemi. Hich bir deyisikliye gerek yok. Her hangi bir deyisiklik olursa bu durumdan ittifaklar yararlanir. Bildigim kadariylada oyun yonetimi ittifaklara karshi. Belediyye baskanlarinin milletvekillerinin oyu 2 sayilsa. Iktidar olan ittifak her zaman iktidar olur. Partiler soylemiyorum cunki partiler ittifaksiz tek basina mucadele edemiyorlar. Bazi partileri cikmak sartiyla

+1 sonuna kadar katılıyorum size @niko_23

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Ya kardeşim adam hakkını kullanacak belki fonksiyon istiyor hakkını istiyor biz orduya karışamayız anladın mı :)

Hakkını kullansın herkes elbette Başkanım. Tarihini hatırlamıyorum da 3 ay gibi bir süre darbe faaliyetlerine ara verilmişti yönetim tarafından 🤔

B

Büşra Gamze

Ziyaretçi
Hakkını kullansın herkes elbette Başkanım. Tarihini hatırlamıyorum da 3 ay gibi bir süre darbe faaliyetlerine ara verilmişti yönetim tarafından 🤔
5 Ocak denilmisti en son baska duyuru atılmadı benim bildigim

K

KURT 77

Ziyaretçi
K

KURT 77

Ziyaretçi
Ordu hazırda başkan değerli yönetim uygun gördüğü an kimse kendini güvende hissetmesin 🫡

H

Hezârfen

Ziyaretçi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...