Yanlız hocam yalan yok bu mesaj fake değilde real bir mesajsa cidden oyuncu gözünden bakıldığında harbi kafada soru işaretleri oluşturuyor.Ayrıca konunuzu oyun içi işlemlere açtığınızdan onaya düşmüş, onayladık, cevabınızı verdik, kimseden sakladığımız, yanlış bir durum yok.
sisteme baktıklarında zaten oylar gözüküyordur yazan birininde böyle açık aramak için yazdığını bilmedigi icin yöneticimiz onaylandı yazmış benceYanlız hocam yalan yok bu mesaj fake değilde real bir mesajsa cidden oyuncu gözünden bakıldığında harbi kafada soru işaretleri oluşturuyor.
Yani bu mesaj onaylanamayacak geçersiz bir mesajsa bu mesaja neden onaylandı yazıldı mesela.
Çünkü mesaj atılan alan tartışma ya da destek alanı değil.Yanlız hocam yalan yok bu mesaj fake değilde real bir mesajsa cidden oyuncu gözünden bakıldığında harbi kafada soru işaretleri oluşturuyor.
Yani bu mesaj onaylanamayacak geçersiz bir mesajsa bu mesaja neden onaylandı yazıldı mesela.
bence bu tamamen objektif olmayan bir yorum kanki.sisteme baktıklarında zaten oylar gözüküyordur yazan birininde böyle açık aramak için yazdığını bilmedigi icin yöneticimiz onaylandı yazmış bence
orda onaylandı yazıp sistemden bakıldığında en azından geri dönüş olarak böyle kullanıcı adı bulunamadı gibi bir geri dönüş sağlansa daha güvenilir olur hocam gerekirse orası da destek alanı olsun böyle kafa soru işaretlerinden iyi olacağını düşünüyorum.Çünkü mesaj atılan alan tartışma ya da destek alanı değil.
Mesaj atıp sadece kullanıcı adınızı iletin dediğimiz bir alan.
Bir çok destek talebinden bulunan kişiye burada görüldü attı, biz başka bir şey istemiyoruz.
Yalnızca buradan kullanıcı adı talep ediyoruz.
Onaylandıdan başka bir mesaj da atmadık,
Onaylanmadı kullanıcı adı geçersiz,
Onaylanmadı şöyle böyle dedikçe burası bir destek alanı olacak.
hocam zaten kullanıcı adı varsa onaylanıyor, yoksa onaylanmıyor.bence bu tamamen objektif olmayan bir yorum kanki.
Sistemden bakıldığı bi aşikar zaten ama bunu sen ben anlayabiliriz yeni bir üyeye bu durumu açıklayamazsın.
orda onaylandı yazıp sistemden bakıldığında en azından geri dönüş olarak böyle kullanıcı adı bulunamadı gibi bir geri dönüş sağlansa daha güvenilir olur hocam gerekirse orası da destek alanı olsun böyle kafa soru işaretlerinden iyi olacağını düşünüyorum.
karar sizin tabikide.
Oy yoksa onaylanacak bir şey de yok demektir bu nasıl bir açık olabilir nasıl seçim güvenliğini tehdit eder oy yok kullanılmamış onaylandı diyip yönetim oy mu eklemiş hayırbence bu tamamen objektif olmayan bir yorum kanki.
Sistemden bakıldığı bi aşikar zaten ama bunu sen ben anlayabiliriz yeni bir üyeye bu durumu açıklayamazsın.
orda onaylandı yazıp sistemden bakıldığında en azından geri dönüş olarak böyle kullanıcı adı bulunamadı gibi bir geri dönüş sağlansa daha güvenilir olur hocam gerekirse orası da destek alanı olsun böyle kafa soru işaretlerinden iyi olacağını düşünüyorum.
karar sizin tabikide.
Seçimde oyuncu olmamasına rağmen oyu nasıl onaylanıyor. Oyları kafasına göre mi dağıtılıyor
dediğim gibi hocam herhangi bir yargılama yok ya da oy eklediniz onu yaptınız da demiyorum ben okuduğum mesaja bakıyorum.hocam zaten kullanıcı adı varsa onaylanıyor, yoksa onaylanmıyor.
biz oyuncuyla kullanıcı adı almak dısında bir iletişime girmeyi reddediyoruz.
zaten oyuncunun onaylanmadıysa yazar ulaşır biz de söyleriz nedeni.
bir seçim içerisinde ilk kez uygulanan bir sistem, eksiklikleri hataları olacaktır da adice pusu kurup bunu burada paylaşıp destekçi bulmaları da tuhaf
onaylandı yerine başka birşey yazılabilir diyorum kanki kafada soru işareti oluşmaz diyorum oy eklendi ya da eklenmedi demiyorum.Oy yoksa onaylanacak bir şey de yok demektir bu nasıl bir açık olabilir nasıl seçim güvenliğini tehdit eder oy yok kullanılmamış onaylandı diyip yönetim oy mu eklemiş hayır
işte kanki bu mesajı ne tarafa çekersen oraya gider diyorum bende bunu açıklamaya çalışıyorum ama desteklemiş oldum yanlışlıkla ilgili ssiBence mesajı görüp görmeme konusunda "onaylandı" yazılmış
Hocam işte biz de diyoruz ki başka bir şey yazmasına teşvik edemeyiz, çünkü destek alanı orası değilonaylandı yerine başka birşey yazılabilir diyorum kanki kafada soru işareti oluşmaz diyorum oy eklendi ya da eklenmedi demiyorum.
tamamdır hocam anlatmak istediğimi anlatamadım yan konuda hararetli bir sohbet var oraya gidelim beraber bu konuyu kapatalımHocam işte biz de diyoruz ki başka bir şey yazmasına teşvik edemeyiz, çünkü destek alanı orası değil