Seçimler ne kadar güvenli? (1 Kişi İçeride)

Silimani

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Seçimde oyuncu olmamasına rağmen oyu nasıl onaylanıyor. Oyları kafasına göre mi dağıtılıyor

Ekli dosyalar

• IMG-20241117-WA0013.jpg
    IMG-20241117-WA0013.jpg
    70.4 KB · Görüntüleme: 80

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Açık aramak için bu tarz işler yapmanıza gerek yok.
Oyuncu adı ya da telefona bakılıyor, yoksa zaten onaylanacak bir oy demektir.

Onaylandı yazabilir ancak bir sorun varsa, tekrar bildiririlir mantığıyla hareket ediliyor.
BaşkanOnline size nasıl dert olmuşsa, işi gücü bırakmış saçma sapan şeylerle uğraşıyorsunuz.

Seçimler güvenilir değil demek istediğiniz tek şey şu basit mesaj ya, acıyoruz halinize.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Ayrıca konunuzu oyun içi işlemlere açtığınızdan onaya düşmüş, onayladık, cevabınızı verdik, kimseden sakladığımız, yanlış bir durum yok.

Kaan Yüksel

🦈Yakamoz Partisi Kurucu Başkanı🦈
39. Dönem Oyun Başkanı
Ayrıca konunuzu oyun içi işlemlere açtığınızdan onaya düşmüş, onayladık, cevabınızı verdik, kimseden sakladığımız, yanlış bir durum yok.
Yanlız hocam yalan yok bu mesaj fake değilde real bir mesajsa cidden oyuncu gözünden bakıldığında harbi kafada soru işaretleri oluşturuyor.
Yani bu mesaj onaylanamayacak geçersiz bir mesajsa bu mesaja neden onaylandı yazıldı mesela.

AKTO

Bozkurt Harekat Parti Sözcüsü
Vatandaş
Yanlız hocam yalan yok bu mesaj fake değilde real bir mesajsa cidden oyuncu gözünden bakıldığında harbi kafada soru işaretleri oluşturuyor.
Yani bu mesaj onaylanamayacak geçersiz bir mesajsa bu mesaja neden onaylandı yazıldı mesela.
sisteme baktıklarında zaten oylar gözüküyordur yazan birininde böyle açık aramak için yazdığını bilmedigi icin yöneticimiz onaylandı yazmış bence

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Çünkü mesaj atılan alan tartışma ya da destek alanı değil.
Mesaj atıp sadece kullanıcı adınızı iletin dediğimiz bir alan.
Bir çok destek talebinden bulunan kişiye burada görüldü attı, biz başka bir şey istemiyoruz.
Yalnızca buradan kullanıcı adı talep ediyoruz.

Onaylandıdan başka bir mesaj da atmadık,
Onaylanmadı kullanıcı adı geçersiz,
Onaylanmadı şöyle böyle dedikçe burası bir destek alanı olacak.

Kaan Yüksel

39. Dönem Oyun Başkanı
sisteme baktıklarında zaten oylar gözüküyordur yazan birininde böyle açık aramak için yazdığını bilmedigi icin yöneticimiz onaylandı yazmış bence
bence bu tamamen objektif olmayan bir yorum kanki.
Sistemden bakıldığı bi aşikar zaten ama bunu sen ben anlayabiliriz yeni bir üyeye bu durumu açıklayamazsın.
Çünkü mesaj atılan alan tartışma ya da destek alanı değil.
Mesaj atıp sadece kullanıcı adınızı iletin dediğimiz bir alan.
Bir çok destek talebinden bulunan kişiye burada görüldü attı, biz başka bir şey istemiyoruz.
Yalnızca buradan kullanıcı adı talep ediyoruz.

Onaylandıdan başka bir mesaj da atmadık,
Onaylanmadı kullanıcı adı geçersiz,
Onaylanmadı şöyle böyle dedikçe burası bir destek alanı olacak.
orda onaylandı yazıp sistemden bakıldığında en azından geri dönüş olarak böyle kullanıcı adı bulunamadı gibi bir geri dönüş sağlansa daha güvenilir olur hocam gerekirse orası da destek alanı olsun böyle kafa soru işaretlerinden iyi olacağını düşünüyorum.
karar sizin tabikide.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Sistemden bakıldığı bi aşikar zaten ama bunu sen ben anlayabiliriz yeni bir üyeye bu durumu açıklayamazsın.

orda onaylandı yazıp sistemden bakıldığında en azından geri dönüş olarak böyle kullanıcı adı bulunamadı gibi bir geri dönüş sağlansa daha güvenilir olur hocam gerekirse orası da destek alanı olsun böyle kafa soru işaretlerinden iyi olacağını düşünüyorum.
karar sizin tabikide.
hocam zaten kullanıcı adı varsa onaylanıyor, yoksa onaylanmıyor.
biz oyuncuyla kullanıcı adı almak dısında bir iletişime girmeyi reddediyoruz.
zaten oyuncunun onaylanmadıysa yazar ulaşır biz de söyleriz nedeni.
bir seçim içerisinde ilk kez uygulanan bir sistem, eksiklikleri hataları olacaktır da adice pusu kurup bunu burada paylaşıp destekçi bulmaları da tuhaf :D

MİRFEWİRON

PANGEA 🌍
Vatandaş

karar sizin tabikide.
Oy yoksa onaylanacak bir şey de yok demektir bu nasıl bir açık olabilir nasıl seçim güvenliğini tehdit eder oy yok kullanılmamış onaylandı diyip yönetim oy mu eklemiş hayır

Kaan Yüksel

39. Dönem Oyun Başkanı
hocam zaten kullanıcı adı varsa onaylanıyor, yoksa onaylanmıyor.
biz oyuncuyla kullanıcı adı almak dısında bir iletişime girmeyi reddediyoruz.
zaten oyuncunun onaylanmadıysa yazar ulaşır biz de söyleriz nedeni.
bir seçim içerisinde ilk kez uygulanan bir sistem, eksiklikleri hataları olacaktır da adice pusu kurup bunu burada paylaşıp destekçi bulmaları da tuhaf :D
dediğim gibi hocam herhangi bir yargılama yok ya da oy eklediniz onu yaptınız da demiyorum ben okuduğum mesaja bakıyorum.
o onaylandı yazısı iki tarafa da çekilebilir bunun çekilmemesini sağlamak da sizin elinizde diyorum.
Herhangi bir tarafın destekçisi de değilim yani tuhaf olduğunu da düşünmüyorum açıkçası öyle olduğunu düşünüyorsanız da ne diyim sağlık olsun.

Kaan Yüksel

39. Dönem Oyun Başkanı
Oy yoksa onaylanacak bir şey de yok demektir bu nasıl bir açık olabilir nasıl seçim güvenliğini tehdit eder oy yok kullanılmamış onaylandı diyip yönetim oy mu eklemiş hayır
onaylandı yerine başka birşey yazılabilir diyorum kanki kafada soru işareti oluşmaz diyorum oy eklendi ya da eklenmedi demiyorum.

ceybey

HizurAcil
Vatandaş
belli ki dalgınlığa veya kontrolsüzlüğe gelmiş... oyuncuların, oyunla ilgili tecrübe edinmesi gibi yönetimin de yönetmekle ilgili tecrübe edeceği şeyler oluyor haliyle.. kaç kişi çalışıyor kaç farklı ekip ilgileniyor bu oyunla bilmiyoruz, beş parmağın beşi de bir değil neticede.. yönetim için de bir tecrübe diye düşünüyorum..