SEÇİMLERDE OY KULLANMA ŞARTI DEĞİŞTİRİLECEKTİR. (4 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam bu konu yeni üyenin biraz sıkılmasına neden olabilir. Zaten yeni başlayan arkadaşları oyunda tutmaya çalışırken zorlanıyoruz, bu durum parti yöneticilerini biraz daha zora sokar. Acaba esnetme imkanımız varmı. En azından ortaokul olsa
Başkanım zaten zor üye bulunuyor bide lise mezunu beklicez benim görüşüm partiler sıkıntıya girebilir benim görüşüm
Tartışalım bunu biraz, yeni oyuncu makam almak için çabalıyorsa eğitim yapmak zorunda değil mi?
Eğitim yapmayacak, vergi kasmayacak, ne yapacak bu yeni oyuncu?
Partinin birisi sana makam vereyim demesini mi bekleyecek?
Tam olarak bu sebepten de Belediye Başkanları da şehir valileri gibi atanacak.

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Tartışalım bunu biraz, yeni oyuncu makam almak için çabalıyorsa eğitim yapmak zorunda değil mi?
Eğitim yapmayacak, vergi kasmayacak, ne yapacak bu yeni oyuncu?
Partinin birisi sana makam vereyim demesini mi bekleyecek?
Tam olarak bu sebepten de Belediye Başkanları da şehir valileri gibi atanacak.
Bu konuda haklısınız. Benim düşüncem söyle tam olarak.
Evet oy kullanmak için ilk okul mezunu olmak yeterli bir seviye değildi.
O yüzden benimde önerim şu hocam
Üye eğer oy kullanmak istiyorsa ortaokul
Belediye başkanlığı istiyorsa lise
Valilik istiyorsa üniversite mezunu olması daha mantıklı olur.
Nedeni ise şu kademeli bir şekilde olduğu için hem üyenin hırs yapmasını sağlar.
Hemde makamlar arasındaki adaleti sağlar.

Ethem2234

Devrim Partisi Başkanı
Vatandaş
Ana ekranda Lise mezunu olana kadar ŞU AN OY KULLANAMAZSINIZ ÇÜNKÜ EĞİTİM YAPMAK GEREKİR.
gibi bir uyarı yayınlayabiliriz.
Bu durumda oyuncu eğitimi neden yapması gerektiğini anlar.
Partilerin eğitim yap demesine gerek kalmaz.
Buna ne dersiniz?
Süper bir fikir başkanım bi de vergi kasmak için basit bir çözüm gelse oyun o zaman güzelleşir

EKREM

MİLLİ GENÇLİK PARTİSİ BAŞKANI.
Vatandaş
Ana ekranda Lise mezunu olana kadar ŞU AN OY KULLANAMAZSINIZ ÇÜNKÜ EĞİTİM YAPMAK GEREKİR.
gibi bir uyarı yayınlayabiliriz.
Bu durumda oyuncu eğitimi neden yapması gerektiğini anlar.
Partilerin eğitim yap demesine gerek kalmaz.
Buna ne dersiniz?
Olabilir hocam peki eğitim sürelerinde biraz indirime gitmek nasıl olur. Örneğin vip 2,3 te eğitim süresi 2 dakika bunu 1 dakikaya indirsek. Çünkü kendimden biliyorum 2 dakika beklemek gerçekten biraz sıkıcı oluyor. Oyuna yeni başlayan üye ilk günlerinde biraz heycanlı ve sabırsız oluyor. O yüzden eğitimi hızlı bir şekilde yapmasını sağlarız en azından :)

Berat Koto

Demokratik Cumhuriyet Kurucusu ve Başkanı
Vatandaş
Yeni oyuncular eğitimde zaten sıkılıyor hocam
Bir daha bunu getirerek oyuncuya oy kullanmayı zorakileştirmeye gerek olmadığını düşünüyorum.
Zaten oyunculara farklı aktivite ve heyecan sunacak oy kullanımı onu da hemen tamamlayamayıp oyundan sıkıldığı ana gelmiş olur evet farklılıklar geleceğini biliyoruz fakat yinede bu olmamalı ilkokul mezunu olarak kalmalıdır.

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Olabilir hocam peki eğitim sürelerinde biraz indirime gitmek nasıl olur. Örneğin vip 2,3 te eğitim süresi 2 dakika bunu 1 dakikaya indirsek. Çünkü kendimden biliyorum 2 dakika beklemek gerçekten biraz sıkıcı oluyor. Oyuna yeni başlayan üye ilk günlerinde biraz heycanlı ve sabırsız oluyor. O yüzden eğitimi hızlı bir şekilde yapmasını sağlarız en azından :)
O zaman git eğitim paketi al abartma daaa😀