SEÇİMLERDE PARTİSİZ ADAYLAR HK. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Seçimlerde sistem değiştikçe oyuncuların sistemin arkasından dolaşmaya yönelik eylemleri bulmaya çalışması, bu şekilde hareket etmesi şaşırtıcı bir durum değil.
Ancak bu durumu kullanacak olan, Bağımsız aday olurum herkes oy verir gibi bir mantıkta hareket edecek oyunculara uyarımız; bunu yapmamalarıdır.

Örneğin bunu Sinan SEVİM yapıyor, seçimlerde sırasında bağımsız oluyorsa TÜRK ULUS BİRLİĞİ Partisine,
Kadir Aydın yapıyorsa, seçimler sırasında bağımsız oluyorsa ALTIN OK Partisine otomatik olarak eklenecektir ve seçim sürecinde o partiden çıkamayacaktır.
Bilgilerinize sunar, iyi oyunlar dileriz.

MAGARSUS

Tecrübeli Üye
Vatandaş
misal hocam ben hangi partiye ekleniyorum bağımsızım gerçi birşeye aday olamıyorum ama varsa kızılelma partisine eklerseniz sevinirim bu arada gayet haklısınız bu arkadaşlar kendini çok zeki sanıyor katılıyorum

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
O A B İ denmemiş diyerek bir sansımı deneyim dedim ama böyle ciddi bir konuda espiride yapmayayım. 😂 Kurallara saygıyla uyacağımızı beyan ediyorum 🙏

O A B İ

Vatandaş
misal hocam ben hangi partiye ekleniyorum bağımsızım gerçi birşeye aday olamıyorum ama varsa kızılelma partisine eklerseniz sevinirim bu arada gayet haklısınız bu arkadaşlar kendini çok zeki sanıyor katılıyorum
Seni Tutunamayanlardan aday yapalım kankam

ErenA

🫳
20. Dönem Oyun Başkanı & 53. Dönem Onursal Başkanı
Seçime 3-4 gün kala sıralamadaki 10 adayın 9u Türk Ulus Birliği Partisindeydi partilerden çıktılar başka partilere girmeyi düşündüler oyunu silip 2-3 gün oyuna girmeyerek sıralamadan düşmeye çalıştılar bu yaptıklarınız Strateji değil kaybetme korkusu. Puanınızı kasmışsınız ama seçim yaklaşıyor diye Aday sayınızı 9un altına indirmeye çalışıyorsunuz tamam siz kazanacaksınız sakin olun.

Sinan SEVİM

Milli Harekât|Milli Sancak Partisi Kurucu Başkanı
Vatandaş
Seçime 3-4 gün kala sıralamadaki 10 adayın 9u Türk Ulus Birliği Partisindeydi partilerden çıktılar başka partilere girmeyi düşündüler oyunu silip 2-3 gün oyuna girmeyerek sıralamadan düşmeye çalıştılar bu yaptıklarınız Strateji değil kaybetme korkusu. Puanınızı kasmışsınız ama seçim yaklaşıyor diye Aday sayınızı 9un altına indirmeye çalışıyorsunuz tamam siz kazanacaksınız sakin olun.
Erencim asıl sen sakinleş biraz şuan hali hazırda 8 tane adayımız var bilmiyormusun

O A B İ

Vatandaş
Yalandan partiden attılar beni diyip adayı olmayan partilere girmeye çalışmak ve o partinin başka partiye oy atmasını engellemek de var baskanım onu unutmayın 😂

Fatih Tutuk

Tecrübeli Üye
1. Darbeci Oyun Başkanı
Değerli BaşkanOnline oyuncuları,
Seçimlerde sistem değiştikçe oyuncuların sistemin arkasından dolaşmaya yönelik eylemleri bulmaya çalışması, bu şekilde hareket etmesi şaşırtıcı bir durum değil.
Ancak bu durumu kullanacak olan, Bağımsız aday olurum herkes oy verir gibi bir mantıkta hareket edecek oyunculara uyarımız; bunu yapmamalarıdır.

Örneğin bunu Sinan SEVİM yapıyor, seçimlerde sırasında bağımsız oluyorsa TÜRK ULUS BİRLİĞİ Partisine,
Kadir Aydın yapıyorsa, seçimler sırasında bağımsız oluyorsa ALTIN OK Partisine otomatik olarak eklenecektir ve seçim sürecinde o partiden çıkamayacaktır.
Bilgilerinize sunar, iyi oyunlar dileriz.

Peki ya son görülmesini 24 saatin üzerine çıkartarak, holdingden gelen puanı eksiltip adaylıktan kaçan oyuncular ?

O A B İ

Vatandaş
Bize gelecek kişi partim Türk Ulusla birleşme kararı aldı karsı çıktım beni partiden kovdular destekleme teklifiniz geçerliyse geleyim dedi. Biz yok deyince partisinden önce Türk Ulusla birleşmiş garip 😂 selam söylediydim iletti mı aceba 😂😂

Oğuralp Göktürk

Üye
Vatandaş
Burda parti yöneticileri olarak partisiz adaylara bazen bakmadan parti daveti atıyoruz. Son seçime dakikalar kala ilk 10 daki adaylardan biri Parti'ye katıldığında o partinin adayı sayılmamali

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...