Şehir Peyzajı Oluşturma Konusu (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Ahmet Askesi
  • Başlangıç tarihi
A

Ahmet Askesi

Ziyaretçi
Merhabalar,

Her şehir kendine ait bir yuzolcumuyle oyunda olabilir. Örneğin, İzmir, 150 inşa/kültüre edilebilir alana sahip olsun. İzmir'deki bu her alana fabrikalar, avmler, lokantalar açılabilir olsun. Bu inşaatlar yapılırken, şehrin nüfusu ve yapılan işe yatırım esas alınsın.

İsmini bildiğiniz bu oyundan ekran görüntüsü iletiyorum. Amacım, kastettiğimin çok daha iyi anlaşılmalı. Fikirlerinizi bekliyorum.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20241017-193801.png
    Screenshot_20241017-193801.png
    1.1 MB · Görüntüleme: 22

EEymenn

İlk Adım Partisi
Vatandaş
Bu oyunu bende oynadım biliyorum. Başkan Online'ninde eski bir oyuncusu olarak bu özelliği görmek çok güzel olurdu ancak işin bir de zor boyutu var. Bende yazılımı çok sevdiğim için az da olsa yazılımı biliyorum ve benim azıcık yazılım bilgimle bile şunu çok net söyleyebilirim ki bu oyun yapımcıları bu özelliği getirmek isterse bunun için çok uğraşmaları gerekir. Ayrıca oyunun boyutunu da bir hayli artırır. Ama gelse güzel olurdu.

A

Ahmet Askesi

Ziyaretçi
Bu oyunu bende oynadım biliyorum. Başkan Online'ninde eski bir oyuncusu olarak bu özelliği görmek çok güzel olurdu ancak işin bir de zor boyutu var. Bende yazılımı çok sevdiğim için az da olsa yazılımı biliyorum ve benim azıcık yazılım bilgimle bile şunu çok net söyleyebilirim ki bu oyun yapımcıları bu özelliği getirmek isterse bunun için çok uğraşmaları gerekir. Ayrıca oyunun boyutunu da bir hayli artırır. Ama gelse güzel olurdu.
Peki bu sistemi forumdan, ilkel şekilde halletsek?
İnşa edilen yapıların seviyesi, ne işe yaradigi vesaire yazar. Basit haliyle.