ŞEHİR SIRALAMASI ÖDÜLÜ HAKKINDA (1 Kişi İçeride)

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
Sayın başkan onlien yönetimi;

Sıralama olarak ilk 10 sıra dahilinde olan şehir ödül veriliyor bu dogrudur ama şehir sakinlerine eşit bir ödül dagılım söz konusu var.Şehirine katkı saglamayan bir oyuncu bu ödülden pay alacak hiç bir emek harcamadan bu adil görmedim emek veren oyuncuların adına.Mart ayı girmeden bunun sistemi açısından bir çözüm saglanması emeklerin üzerinden hiç hakkı yokken pay saglaması dogru olmaz.
Bunun için önerim şu şekildedir.
Sakinlerin arasında belirli bir sınır şehir katkı puanı getirilebilir.Bu puan sınırı ödül alabilmesi için vergi puanı yüksek şehir katkı puanı belirli bir sınır belirlenebilir bu sayede hak ettigi ödüle pay saglamış olur.Herdaim önerilerim bu şekildedir.Adil bir ortam ve demokratik olması yönünden bu önerileri sunuyorum.Hak eden hakkını almalıdır.Bu önerimi sayın onlien yönetimine olub karar ve netice ne olursa hiç bir sözüm olmaz.
vergi puanı için yüksek bir sınır verilebilir
şehir katkı puanı saglanması adına az bir puan sınır verilebilir bunun sistemini düşünmedim öngörü olarak söyledim

Electro

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
5.000 ve üstü şehir katkı puanına sahip olan kişilere verildi,bu yüzden herkese 500 yeşil taş yatmadı.
İlk 10'a giren şehir sakinlerine bende daha fazla almasını isterdim şahsen.

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
Bunu sistemin puan sıfırlanması yönünden açmadım.Önerim ay sonu sıralamada olcak ve ödül alcak oyuncuların açısından öneri sundum.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bunu sistemin puan sıfırlanması yönünden açmadım.Önerim ay sonu sıralamada olcak ve ödül alcak oyuncuların açısından öneri sundum.
Bu konuda Şehir katkı puanında bir alt sınır getirebiliriz.
Şehir güncellemesi ile ilgili önerileri ay içerisinde takip edeceğiz,
Katkı sunan, o alanda iş yapan arkadaşları da ödüllendireceğiz.
Biraz işleyiş içinde belli olacak şeyler var ancak söz veriyoruz, bu alana emek gösteren kimseyi üzmeyeceğiz.
Ama siz de şunun garantisini verin, bu alana emek gösteren oyuncular dısında kişiler söz sahibi olursa bize kalmadan siz müdahale edin :)

hıkmet4646

MİLLİ HAREKAT NEFERİ 🇹🇷🐺
Vatandaş
Bu konuda Şehir katkı puanında bir alt sınır getirebiliriz.
Şehir güncellemesi ile ilgili önerileri ay içerisinde takip edeceğiz,
Katkı sunan, o alanda iş yapan arkadaşları da ödüllendireceğiz.
Biraz işleyiş içinde belli olacak şeyler var ancak söz veriyoruz, bu alana emek gösteren kimseyi üzmeyeceğiz.
Ama siz de şunun garantisini verin, bu alana emek gösteren oyuncular dısında kişiler söz sahibi olursa bize kalmadan siz müdahale edin :)
emek vermeyenlerin bu neticede bir hak talebi suncak yüz olcaklarını görmüyorum müdahele ederim.teşekkür ederim 🙏🏻