Şehir Valisinin Kararlı Atamaları 😁 (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Samet Topaloglu

Acemi Başkan
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bu kullanıcı Belediye başkanlığı için gerekli eğitim seviyesini taşımamaktadır.
Daha öncesinde paylaşılan ve makamı alınan oyuncu, şehir valisi tarafından tekrar aynı makama atanmıştır.😁

Oyuncu ismi: Çağatay Kaplan

Ekli dosyalar

• cag.png
    cag.png
    217.2 KB · Görüntüleme: 43
  • cagg.png
    cagg.png
    196.8 KB · Görüntüleme: 40

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
@Sinan SEVİM sayın İçişleri bakanı bunları kim takip edecek. Edirne merkezdeki dönerci katilsin takip edecek hali yok. Lütfen görevinizi yapınız. Yanlış atamalar ile ilgili artık bir önlem alınız.

Samet Topaloglu

Acemi Başkan
Yasaklı Üye
Vatandaş
@Sinan SEVİM sayın İçişleri bakanı bunları kim takip edecek. Edirne merkezdeki dönerci katilsin takip edecek hali yok. Lütfen görevinizi yapınız. Yanlış atamalar ile ilgili artık bir önlem alınız.
Bu atamayı şehir valisi yapmaktadır. Ve sorumluluk şehir valisine aittir. İç işleri bakanı vali ve belediye başkanlarından sorumlu olsa da yetki iç işlerinde değildir. Denetimide şuan ki sistemde mümkün değildir

Samet Topaloglu

Acemi Başkan
Yasaklı Üye
Vatandaş
Ayrıca iç işleri bakanının kendi atamaları varken belediye ve valilerden de sorumlu olması iş yükünü fazlasıyla arttırmaktadır.
Bundan dolayı ilerleyen aylarda yeni bir makam örneğin Müfettiş makamı gelir ise makam şartları ve oy şartları denetimlerini müfettişler denetleyebilirler.

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bu atamayı şehir valisi yapmaktadır. Ve sorumluluk şehir valisine aittir. İç işleri bakanı vali ve belediye başkanlarından sorumlu olsa da yetki iç işlerinde değildir. Denetimide şuan ki sistemde mümkün değildir
Wikipedia İçişleri bakanının görevlerine bakınız Samet kardeşim

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Ayrıca iç işleri bakanının kendi atamaları varken belediye ve valilerden de sorumlu olması iş yükünü fazlasıyla arttırmaktadır.
Bundan dolayı ilerleyen aylarda yeni bir makam örneğin Müfettiş makamı gelir ise makam şartları ve oy şartları denetimlerini müfettişler denetleyebilirler.
Gereksiz bir makam gerek yok. Fazlasıyla makam var zaten

1ömer1

Altın OK Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Edirne valisi ben çağırdım istifaya Erzincan valisini de çağırıyorum istifaya

1ömer1

Altın OK Partisi
Yasaklı Üye
Vatandaş
Eski İç işleri bakanı olduğumdan iç işleri bakanın görevidir valiler denetlemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...