Bunu daha geçen gün bildirdik, tekrar atanmış.Bu kullanıcı Belediye başkanlığı için gerekli eğitim seviyesini taşımamaktadır.
Daha öncesinde paylaşılan ve makamı alınan oyuncu, şehir valisi tarafından tekrar aynı makama atanmıştır.
Oyuncu ismi: Çağatay Kaplan
Al tankını in sokağa olmuyor böyle@Sinan SEVİM sayın İçişleri bakanı bunları kim takip edecek. Edirne merkezdeki dönerci katilsin takip edecek hali yok. Lütfen görevinizi yapınız. Yanlış atamalar ile ilgili artık bir önlem alınız.
Sihirli cümle bu. Uyuyanlar uyandırılcak. Gizleyendir çıkacaktırAl tankını in sokağa olmuyor böyle
Aynen tanklarla cember yaparsiniz sonra bagirin selana selena selenaSihirli cümle bu. Uyuyanlar uyandırılcak. Gizleyendir çıkacaktır
Bu atamayı şehir valisi yapmaktadır. Ve sorumluluk şehir valisine aittir. İç işleri bakanı vali ve belediye başkanlarından sorumlu olsa da yetki iç işlerinde değildir. Denetimide şuan ki sistemde mümkün değildir@Sinan SEVİM sayın İçişleri bakanı bunları kim takip edecek. Edirne merkezdeki dönerci katilsin takip edecek hali yok. Lütfen görevinizi yapınız. Yanlış atamalar ile ilgili artık bir önlem alınız.
Wikipedia İçişleri bakanının görevlerine bakınız Samet kardeşimBu atamayı şehir valisi yapmaktadır. Ve sorumluluk şehir valisine aittir. İç işleri bakanı vali ve belediye başkanlarından sorumlu olsa da yetki iç işlerinde değildir. Denetimide şuan ki sistemde mümkün değildir
Gereksiz bir makam gerek yok. Fazlasıyla makam var zatenAyrıca iç işleri bakanının kendi atamaları varken belediye ve valilerden de sorumlu olması iş yükünü fazlasıyla arttırmaktadır.
Bundan dolayı ilerleyen aylarda yeni bir makam örneğin Müfettiş makamı gelir ise makam şartları ve oy şartları denetimlerini müfettişler denetleyebilirler.
Ben edirnede oturuyorum ordan örnek verdim sjshshEdirne nereden çıktı yahu, atama yapan vali Erzincan Valisi önce onu bilelim
Eski İç işleri bakanı olduğumdan iç işleri bakanın görevidir valiler denetlemekAyrıca iç işleri bakanının kendi atamaları varken belediye ve valilerden de sorumlu olması iş yükünü fazlasıyla arttırmaktadır.
Bundan dolayı ilerleyen aylarda yeni bir makam örneğin Müfettiş makamı gelir ise makam şartları ve oy şartları denetimlerini müfettişler denetleyebilirler.