Sera’dan Başkan Online Halkına Selam Olsun (3 Kişi İçeride)

S

Sera

Ziyaretçi
Selamsss Gençlikkkk naber ya beni özlediniz dimiiiii

Paylaşım atıyorum ama kendi medya hesabımdan bu duyuruyu beğenmicem panik yapmayın.. 😝

Soldan sağa kimler özledi bi yoklama alayım 😝

Kaanın süreci bitmek üzere olduğuna göre artık dönüş yapabilirim.... Kendisi beni soğuk İstanbul sokaklarında kahve ısmarlıcam diye ekti...

Neyse ciddi olalım bazı arkadaşlar RüyASKIMA saldırıda bulunmuş ithamlar atmış üstüne gitmiş bu saatten sonra hodri meydan!

İtham atanlara bakıyorum biri kendi ismini yanlış yazıp medyasından kendi paylaşımını beğenir 😃

Diğeri İlk Adımla dalga geçip İlk adım konumuna düşer 😃

Kaosunuz bile banel sınıfta kaldınız aşkolar oturun sıfır

KAOS QUUEN GERİ DÖNDÜ SHOW MAST GO ON

Kafirya

eos✨
Vatandaş
eee balım ne demişler statünle bir olan insanlarla muhattap olmalısın :) yanlışı orda yaptık aödöaldlwlsld

M

MAGARSUS

Ziyaretçi
Selamsss Gençlikkkk naber ya beni özlediniz dimiiiii

Paylaşım atıyorum ama kendi medya hesabımdan bu duyuruyu beğenmicem panik yapmayın.. 😝

Soldan sağa kimler özledi bi yoklama alayım 😝

Kaanın süreci bitmek üzere olduğuna göre artık dönüş yapabilirim.... Kendisi beni soğuk İstanbul sokaklarında kahve ısmarlıcam diye ekti...

Neyse ciddi olalım bazı arkadaşlar RüyASKIMA saldırıda bulunmuş ithamlar atmış üstüne gitmiş bu saatten sonra hodri meydan bütün Harmanlar Mahallesini buraya yığarımm..

İtham atanlara bakıyorum biri kendi ismini yanlış yazıp medyasından kendi paylaşımını beğenir 😃

Diğeri İlk Adımla dalga geçip İlk adım konumuna düşer 😃

Kaosunuz bile banel sınıfta kaldınız aşkolar oturun sıfır

KAOS QUUEN GERİ DÖNDÜ SHOW MAST GO ON
Gene gelmiş hiç özlemedim seni jskdldlslsşss

S

Sera

Ziyaretçi
Bu bahsi geçen adresler umarım oyuncuların adresleri değildir arkadaşlar.
Konuyu bilmiyorum ancak uyarmak icin geldim.
İkamet mi bilmiyorum inanın Mahmut bey 😅 Umarım değildir şimdi siz böyle yazınca dank etti ama değil diye biliyorum. Bu arada askerden hoşgeldinizzz