sesimi duyurmam için (2 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AysabarReis

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sayın Özgürlük İrade Partisi Yönetimi özelden yaptığım hakaretten kaynaklı sizlerden özür dilerim.
sizden tek ricam beni affetmeniz oyuna tekrar geri dönüş sağlayabilmem adına özürümü kabul etmenizi istiyorum.
oyun dışında makara grubumuzda olan genel olarak herkesin herkese salladığı bir gruptu
o küfür kısmını sadece kesip yönetime attıkları yönetime edilen küfür olarak gösterildiği için bende tam metini ban itiraz alanına attım.
sonrasında sizden af edilmem gerektiği söylendi bana o sebeple bu konuyu açtım.

Son düzenleme:

Mehmet 09

Özgürlük ve irade Parti Yöneticisi.
Vatandaş
Bize hakaret ederek ne elde etmeye çalıştınız bunu anlamadık. Hangi yöneticimiz ile bu sorun yaşandı. Özür diliyorsanız samimi olduğunuza inanmamız lazım. Yine de diğer yöneticilerimizi etiketledim. Sorunu çözelim isteriz.

@Kaan_Çelik @mrym04 @AhmetGn

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bize hakaret ederek ne elde etmeye çalıştınız bunu anlamadık. Hangi yöneticimiz ile bu sorun yaşandı. Özür diliyorsanız samimi olduğunuza inanmamız lazım. Yine de diğer yöneticilerimizi etiketledim. Sorunu çözelim isteriz.

Durumun kontrolü size ait, affetmedik dediginizde konu bizim için kapanır, ulaşmak istiyorum dendigi için konu açın dedik.
Kolaylıklar.

AysabarReis

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş

ben sana durumu şöyle özetliyim ben kimseyi tanımam etmem bilmem oyunda niko ve xelil dışında muhattap olduğum kimse yok onlar düşman kötü vs dedikleri için önceden bende kapandı diye öyle salladım ben ne bileyim bunlar ben başka bir partiye geçince kuyruk acısı çekip başka bir şekilde yönetime atacaklarını

• Haha
Tepkiler: F.T

mrym04

ÖZGÜRLÜK VE İRADE💫
46. Dönem Oyun Başkanı
ben sana durumu şöyle özetliyim ben kimseyi tanımam etmem bilmem oyunda niko ve xelil dışında muhattap olduğum kimse yok onlar düşman kötü vs dedikleri için önceden bende kapandı diye öyle salladım ben ne bileyim bunlar ben başka bir partiye geçince kuyruk acısı çekip başka bir şekilde yönetime atacaklarını
Niko ve halil ÖVİP için düșman ve kötü gibi kelimeler mi kullandı 🤔

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
gelip bana sorabilirdin kurucu olduğum partiye böyle söylemlerle yaklaşman hoş değil ne güzel dünya kazanırken herkes iyi kaybedince düşman olmak . bilip bilmeden sallamaman gerektiğini tavsiye ederim. tanımadıkların hakkında da böyle konuşma

Mehmet 09

Özgürlük ve irade Parti Yöneticisi.
Vatandaş

Anladım. Simdi makara amaçli eglencesine yapilmis bi sohbet olmuş ama ortada edilmiş bi küfür var. Bununla ilgili de özür dilemişsiniz tabi hoş değil keşke dalga konusu olmasaydı. Çünkü biz de oyunda hedefi olan ciddi bir parti olarak yeni uyeleri kazanip güçlenmek istiyoruz dogal olarak ama parti karizmasını sarsacak , itibarımızı düşürecek bi olaya sebep olabilirdi. Ben kendi adıma tek karar veremem. Parti başkanım ve yetkili üyeler gereken cevabı verir. Bunu sorun haline getirmeyi ben de istemem.

AysabarReis

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
gelip bana sorabilirdin kurucu olduğum partiye böyle söylemlerle yaklaşman hoş değil ne güzel dünya kazanırken herkes iyi kaybedince düşman olmak . bilip bilmeden sallamaman gerektiğini tavsiye ederim. tanımadıkların hakkında da böyle konuşma
başkan ben zaten kimse ile iletişime geçmedim oyun içinde ben atbp ile bir ara tanıştm sonrasında hep orada durdum sonrasında bir takım olaylar oldu parti kurdum yürümedi bende başka bir partiye gittim gidince de böyle şeyler yapıp beni saf dışı bırakmaya çalıştılar

• Haha
Tepkiler: F.T

AysabarReis

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Anladım. Simdi makara amaçli eglencesine yapilmis bi sohbet olmuş ama ortada edilmiş bi küfür var. Bununla ilgili de özür dilemişsiniz tabi hoş değil keşke dalga konusu olmasaydı. Çünkü biz de oyunda hedefi olan ciddi bir parti olarak yeni uyeleri kazanip güçlenmek istiyoruz dogal olarak ama parti karizmasını sarsacak , itibarımızı düşürecek bi olaya sebep olabilirdi. Ben kendi adıma tek karar veremem. Parti başkanım ve yetkili üyeler gereken cevabı verir. Bunu sorun haline getirmeyi ben de istemem.
benim kimse ile bir derdim tasam yok geride dönersem ben öylece kendi kendime kalacağım kimse ile muhattap dahi olmayacağım

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
@AysabarReis belli ki bilip bilmeden sallamışsın arkadaşım. ÖVİP olarak biz kimsenin partisine durduk yere tanımadan bir hakaret vari konuşmayız.
dolduruşlara bir daha gelme. Özgürlük ve İrade partisine bilip bilmeden bir dahada hakkında konuşma Bu seferlik seni affediyoruz.
tavsiyem efendi gibi oyunu oynayacaksan oyna bizim açımızdan affedildin. özür metinin iyi niyet olarak Algılıyoruz. tekrarını bir daha görmemek dileğiyle.
biz affettik Sayın @BaşkanOnline sizinde müsadeniz var ise arkadaş dönebilir.
iyi geceler herkese

AysabarReis

Yeni Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
@AysabarReis belli ki bilip bilmeden sallamışsın arkadaşım. ÖVİP olarak biz kimsenin partisine durduk yere tanımadan bir hakaret vari konuşmayız.
dolduruşlara bir daha gelme. Özgürlük ve İrade partisine bilip bilmeden bir dahada hakkında konuşma Bu seferlik seni affediyoruz.
tavsiyem efendi gibi oyunu oynayacaksan oyna bizim açımızdan affedildin. özür metinin iyi niyet olarak Algılıyoruz. tekrarını bir daha görmemek dileğiyle.
biz affettik Sayın @BaşkanOnline sizinde müsadeniz var ise arkadaş dönebilir.
iyi geceler herkese
iyi geceler dilerim anlayşın için teşekkür edrim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...