Sevgili Milli HAREKAT Partisi Teşşekkür (1 Kişi İçeride)

İkoncan Selin

Üye
Vatandaş
Sevgili Ailem Ve Sevgili Oyun Yönetimi Olmak Üzere Öncelikle Oyun Yönetimine Ve Sonrasında Partiden Çok Aile Olduğumuz Milli Harekat Partimize Ve @Sinan SEVİM @NAZ Başkanımıza Teşekkürü Kendime Hak Bilirim Hep Beraber İnşallah Daha Büyük Yetlere Gelecegımızden Eminim Bu Yolculukta Tüm Parti Üyelerine ( Ailemize ) Teşşekkür Ediyorum
Hakkınızda hayırlısı olsun başkanım

Yazıcıoğlu

Milli Harekât Partisi | Neferi 🇹🇷
Vatandaş
Sevgili Ailem Ve Sevgili Oyun Yönetimi Olmak Üzere Öncelikle Oyun Yönetimine Ve Sonrasında Partiden Çok Aile Olduğumuz Milli Harekat Partimize Ve @Sinan SEVİM @NAZ Başkanımıza Teşekkürü Kendime Hak Bilirim Hep Beraber İnşallah Daha Büyük Yetlere Gelecegımızden Eminim Bu Yolculukta Tüm Parti Üyelerine ( Ailemize ) Teşşekkür Ediyorum
Sn başkanım. Hep beraber bu partiyi, parti olarak değilde aile olarak yaşadığımız için teşekkürü ailemiz adına alıyorum. Biz herhangi bir parti değil, biz kocaman bir aileyiz en büyüğünden en küçüğüne. ❤️

#daimamilliharekat

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
Gardaşım bu değerli yazından ötürü öncelikle seni tebrik ediyor sonrasında büyük bir gurur yaşıyorum Ailemizin içinde bulunan tüm fertlerimizi canı gönülden kutluyorum hepiniz iyiki varsınız mevkisiz makamsız yanımda olan 50 kişilik koskocaman aileme minnettarım iyiki varsınız 🖤

Sinan SEVİM

Milli Harekât Partisi Kurucu Başkanı 🐺
Vatandaş
#DaimaMilliHarekât 🖤

Mr.Nihat

Yeni Üye
Vatandaş
Gardaşım bu değerli yazından ötürü öncelikle seni tebrik ediyor sonrasında büyük bir gurur yaşıyorum Ailemizin içinde bulunan tüm fertlerimizi canı gönülden kutluyorum hepiniz iyiki varsınız mevkisiz makamsız yanımda olan 50 kişilik koskocaman aileme minnettarım iyiki varsınız 🖤
Herzaman Yanındayız Başkanım Sevdamız Makam Değil Aile

Volkan Ylmz

🐺 MİLLİ HAREKAT GENEL BAŞKAN YARDIMCISI 🐺
Vatandaş
Bu değerli yazınız için teşekkür ederim Milli Harekât Partisi geneli olarak teşekkür ediyorum. Bazı başarılar Aile olmaktan geçen Partimizde bulunan dostlarımızın makam isteği yoktur. Sadece aile olma isteği vardır. Bu aile gittikçe büyüyen gittikçe kenetlenen aile ortamı oluşmaktadır. İlerleyen günlerde Partimiz elbette ki başarılar gelecektir bunda kimsenin şüphesi yoktur. Aynı partide sizinle olmaktan şeref duyuyorum @Mr.Nihat başkanım 🌹

N A Z

Milli Harekât Parti Sekreteri 🐺
Vatandaş
Güzel dileklerin için çok teşekkğr ederiimm nihat başkanım. Ayrıca partimiz adına da teşekkür ediyorumm. Partimizin bulunduğu yerden daha da yükseklere çikacağına şüphemiz yok bu süreçte sizin gibi değerli üyelerimizi yanımızda görmek bizi onurlandırıyor. Her biriniz iyi ki varsınız 🌷